D&B David şi Baias a asistat Altex în preluarea RTC Proffice

Societatea de avocatură D&B David şi Baias a acordat asistență firmei Complet Electro Serv, parte din grupul Altex, în tranzacția prin care a preluat RTC Proffice Experience, distribuitor de consumabile și mobilier pentru birouri, de la fondul de investiții Oresa Ventures.

”Achiziționarea de către Altex a unei societăți românești binecunoscută în piață de mulți ani este o nouă dovadă a procesului de consolidare și creștere a brandurilor românești, proces la care echipa D&B a contribuit de-a lungul anilor. Am dovedit încă o dată că echipa noastră de avocați poate oferi consiliere la cele mai înalte standarde. În cadrul procesului de preluare a RTC Proffice de către Altex, avocații noștri au acordat servicii de due diligence juridic, asistență juridică în procesul de negociere a documentației de tranzacție și asistență în notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței”, declară Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias.

Tranzacția a fost semnată la începutul lunii decembrie, fiind supusă unor condiții suspensive, inclusiv primirea aprobării din partea Consiliului Concurenței. Asistența D&B David și Baias include consilierea Altex în toate etapele, până la încheierea tranzacției.

Echipa D&B David și Baias care a pregătit și încheiat tranzacția a fost coordonată de Sorin David, Managing Partner, și formată din Cristina Păduraru, Avocat Senior Coordonator, Mihaela Papandreia, Avocat Colaborator, și Raluca Borșan, Avocat Colaborator. De notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței se ocupă echipa alcătuită din Sorin David, Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator și Sonia Voinescu, Avocat Colaborator.

Altex România, deținut de omul de afaceri Dan Ostahie, este unul dintre cele mai mari grupuri de societăți cu capital privat românesc, care deține, printre altele, peste 100 de magazine electroIT.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.