Delta Park Truck Secure Parking, cu cea mai înaltă certificare TAPA

Delta Park a primit cea mai înaltă certificare TAPA Parking Security, devenind primul site certificat PSR Level 1 din Europa.

Anunțul a fost făcut de George Wiessing, de la TAPA, în cadrul unei ceremonii organizate în data de 26 septembrie: „Delta Park a devenit prima parcare din programul PSR al Asociatiei pentru Protecția Activelor Transportate (TAPA) care a atins nivelul 1”.

Didier Felice, vicepresedinte al TIP Trailers pentru regiunea mediteraneană, a primit Certificatul de la Rein de Vries, membru al TAPA.

Delta Park se afla la 1 km de intersectia dintre A1 si A21, cel mai aglomerat nod rutier din Europa, cu peste 25.000 de camioane grele care trec zilnic prin zona. Didier Felice specifica: „Fata de cerintele clientilor nostri si asociatiilor precum TAPA, am dorit sa oferim o solutie la problemele de asigurare a fluxului de marfuri (impotriva furtului, atacurilor asupra soferilor, accidentelor etc.).

Principala preocupare fiind siguranta marfurilor si a soferilor, TIP s-a asigurat ca site-ul sau Delta Park foloseste cele mai noi tehnologii disponibile in ceea ce priveste supravegherea video si controlul accesului: parcarea securizata are un gard perimetral cu sarma ghimpata, un paznic de securitate 24/7, supraveghere video prin camera termica si un control special de acces al camioanelor grele si pietonilor.

Didier Felice, vicepreședintele regiunii mediteraneene a TIP, primește de la George Wiessing și Rein de Vries, de la TAPA, certificatul PSR nivel 1

„Suntem incantati sa avem certificarea PSR1 de la TAPA, intrucat a fost tinta noastra de la inceput sa oferim cele mai bune conditii de securitate clientilor nostri”, afirmă Didier Felice. Pe langa oferirea unui spatiu de parcare securizat pentru soferi si bunurile acestora, TIP a construit un complex de facilitati pentru soferi, disponibile 24 de ore din 7: dusuri gratuite, wi-fi gratuit, servicii de spalatorie si distribuitoare de gustari. Un restaurant situat la intrarea parcarii completeaza aceasta oferta de servicii.

Parcarea securizata Delta Park Truck face parte dintr-un centru de camioane multiservice. In cazul unei probleme tehnice pe drum, este posibil sa vizitati atelierul TIP care se afla in aceeasi locatie cu parcarea, precum si furnizorul de servicii pentru anvelope „Profil + Best Of Pneu”. Ambele sunt disponibile 24/7. „Vom continua sa dezvoltam serviciile noastre pentru a ne asigura ca toate camioanele care parasesc site-ul nostru sunt in cele mai bune conditii de rulare”, conchide Didier Felice.

Delta Park este prima parcare securizata pentru camioane dintr-o serie lunga ce va urma in cadrul TIP Trailer Services Europa!”

Press photo: Didier Felice, VP Mediteranean region of TIP receives from George Wiessing and Rein de Vries, of TAPA, the PSR certificate level 1

Despre TIP Trailer Services

TIP Trailer Services este unul dintre furnizorii principali de leasing si inchiriere echipamente de tranport din Europa si Canda. Este specializata in inchirierea de semiremorci, leasing operational, mentenanta si reparatii, precum si alte servicii cu valoare adaugata, oferite clientilor firme de transport si logistica din Europa si Canda. Cu sediul central in Amsterdam, TIP deserveste clientii sai din peste 102 locatii situate in peste 17 tari din Europa si Canada.  

Despre Delta Park

Delta Park se afla in Dourges si ofera 146 de locuri de parcare pentru operatorii de transport care sunt in cautarea unui spatiu de parcare sigur si comfortabil, in aproprierea A1/E17, una dintre cele mai aglomerate zone rutiere din Europa. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.