DHL livrează rugby în școli

DHL Express România și Federația Română de Rugby au lansat proiectul „DHL livrează rugby în școli”: 799 de unități de învățământ din toată țara au primit kit-uri de rugby tag, folositor profesorilor care doresc sa isi indrume elevii spre practicarea acestui sport. Sunt acoperite toate judetele, indiferent de traditia pe care o au in sportul cu balonul oval.

Pe langa traditionalul balon de joc si centurile tag, kit-ul contine informatii concentrate pentru pregatirea lectiilor, intr-un format usor accesibil, toate dotarile necesare pentru desfasurarea orelor in siguranta si in acelasi timp in concordanta cu regulamentul jocului de rugby-tag, informatii despre beneficiile jocului de rugby si perspectivele practicantilor.

Cu ajutorul tuturor dascalilor care se vor indrepta spre tag-rugby si al DHL, Federatia Romana de Rugby doreste sa deschida tinerilor drumul drept catre un stil de viata sanatos in primul rand, si, pentru cei cu adevarat dedicati si talentati, catre o cariera sportiva internationala.

dav

Alaturi de DHL Express Romania, un partener de traditie al Ovalului romanesc,  Federatia Romana de Rugby isi propune sa aduca rugbyul acolo unde ii este locul, in sufletul oamenilor, pentru ca rugbyul este un sport de iubit, de imbratisat, de practicat, indiferent de varsta si de pastrat ca pe acel ceva de pret care te bucura, te sprijina, de dezvolta.

„Ne adresam dumneavoastra, dascalii, cei dintai responsabili de formarea corecta a copiilor in mainile carora ne punem cu totii viitorul. Aveti o misiune dificila, plina de provocari, din care uneori lipsesc suportul sustinut, empatia, viziunea globala. Tocmai de aceea, impreuna cu partenerul DHL, am decis sa venim in intampinarea eforturilor dumneavoastra, punandu-va la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a deschide drumul rugbyului in institutia de invatamant in care activati. Sportul cu balonul oval este o alegere potrivita atat din postura de dascal, cat si din cea de simplu practicant, iar aceasta v-o pot spune cu toata onestitatea, nu ca presedinte al Federatiei Romana de Rugby, ci ca jucator pasionat, capitan al nationalei. Impune o conduita aparte, promoveaza valori pe care ne dorim sa le regasim in societatea noastra – respect, solidaritate, fair-play, integritate, disciplina, formeaza caractere. Impreuna, avand la indemana mijloacele potrivite, crestem frumos generatiile viitoare”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

“DHL este un sustinator al rugby-ului in intreaga lume, inca din 2011 cand a devenit Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup. Tot de atunci, DHL Express Romania sustine dezvoltarea rugbyului in Romania, prin parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby. Anul acesta am mai facut impreuna un pas important credem noi, prin initiera proiectului Rugby in scoli.  Ne dorim sa atragem cat mai multi copii catre acest sport minunat, astfel incat performanta Stejarilor sa continue peste ani si sa readucem nationala Romaniei printre națiunile majore din rugby la nivel mondial”, a declarat Daniel Kearvell , Managing Director DHL Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.