DKV Euro Service utilizează dispozitivul de bord Satellic pentru noua taxă din Belgia

Începând cu 1 aprilie 2016, un nou sistem de taxe, controlat prin satelit, va fi introdus în Belgia, înlocuind actuala eurovinietă. Noua taxă poate fi achitată cu ajutorul DKV Euro Service, care va folosi aparatul de bord al operatorului Satellic – un aparat realizat exclusiv pentru Belgia – chiar de la începutul noului sistem.

“În opinia noastră, aparatul de bord Satellic este singurul care va funcţiona în conformitate cu scopul său încă de la începutul noului sistem”, spune Jürgen Steinmeyer, directorul de taxe DKV Euro Service.

În septembrie 2015, specificaţiile tehnice pentru încorporarea în aparatele polivalente, universale, ca, de exemplul, aparatele au fost puse la dispoziţie de operatorul taxei de drum. “Experienţa noastră din trecut cu certificarea aparatului DKV pentru Franţa, Portugalia şi Spania ne-a învăţat că intervalul de timp până la începerea noului sistem de taxe, în 1 aprilie 2016, este prea scurt pentru a ne putea angaja să realizăm un aparat universal, pentru toate ţăile. Pentru noi, un suport de calitate pentru clienți și livrarea au prioritate absolută”, continuă Steinmeyer.

În afară de aceasta, introducerea unui nou sistem de taxe impune, de asemenea, o sarcină logistică pentru transportatori, variind de la înregistrare până la livrare, instalare şi activarea aparatelor. Pentru aceste motive, DKV Euro Service recomandă clienţilor să se înregistreze cât mai rapid posibil, ca să evite blocajele de livrare înainte de începerea noului sistem de taxe.

În calitatea sa de partener al AGES Maut System GmbH& Co. KG din Langenfeld, Germania, DKV a lucrat de ceva vreme la crearea unei soluţii unice de decontare pan-europeană (EETS).

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logisticã şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 58.300 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o paletă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a DKV MOBILITY SERVICES Group, cu 700 de angajaţi. În 2014, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi. În 2015, DKV Card a fost numit pentru a 10-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

Despre DKV Euro Service
DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logisticã şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 55.300 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o paletă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a DKV MOBILITY SERVICES Group, cu peste 700 de angajaţi. În 2014, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi. În 2014, DKV Card a fost numit pentru a 10-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.