DKV oferă deja înregistrarea pentru noul sistem de taxare din Cehia

DKV oferă deja înregistrarea convenabilă pentru noul sistem de taxare din Cehia, ce va debuta la 1 decembrie 2019.

Toate aparatele de bord vechi, funcționale cu sistemul anterior, nu vor mai fi valide și vor trebui înlocuite de noile dispozitive bazate pe satelit ale consorțiului CzechToll și SkyToll. 

„Suntem bucuroși că putem oferi serviciul de înregistrate atât de devreme pentru a le asigura o tranziție ușoară clienților noștri. Mai mult, le oferim clienților noștri servicii complete – de la înregistrarea facilă online la livrarea dispozitivelor de bord și facturarea transparentă. Din 2020 ne așteptăm că și alte rute adiționale din Cehia să fie tarifate”, spune Jerome Lejeune, managing director Toll la DKV. 

DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.