DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea rămâne interzis camioanelor

În urma finalizării lucrărilor de reparaţii la celor două poduri de pe DN 7, din zona km 122+000 – km 123+000, între localităţile Piteşti – Râmnicu Vâlcea, circulaţia rutieră se redeschide în această seară la ora 20.00 (şi nu la 14.00, cum se promisese iniţial) autovehiculelor mai mici de 7,5 tone, dar rămâne interzisă celor de peste 7,5 tone, anunţă CNADNR, fără a preciza ce se întâmplă cu cele de fix 7,5 tone.

„Precizăm că pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone – transport marfă (transportul public de persoane fiind exceptat de la această restricţie), restricţia de circulaţie rămâne în vigoare pentru sectorul de drum menţionat”, arată CNADNR în comunicatul remis redacţiei.

Astfel, varianta de ocolire propusă pentru acestea este:

Pentru ruta Piteşti – Râmnicu Vâlcea:

Piteşti – DN 65 – Slatina – Găneasa – intersecţie DN 64 – Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea;

Pentru ruta Râmnicu Vâlcea – Piteşti:

Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani – intersecţie DN 64 – Găneasa – Slatina – DN 65 – Piteşti.

Amintim că traficul a fost restricţionat miercurea trecută pe DN 7 astfel încât camioanele de peste 7,5 tone au interzis să circule, iar marţi, 29 iulie, DN 7A a fost închis din cauza apelor şi aluviunilor.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, tel. 021/264.33.33; 021/9360 sau la www.cnadnr.ro. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.