Dragoș Anastasiu, noul președinte al AHK România

Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group, a fost ales președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane (AHK România), el fiind succesorul lui Radu Merica (RER Recuperare Ecologică și Reciclare), al cărui mandat a expirat.

Decizia a fost luată, marți, în cadrul Adunării Generale a Membrilor AHK România.

“Scopul nostru este de a intensifica bunele relații economice româno-germane, iar sarcina noastră este de a susține companiile germane și pe cele românești la intrarea pe piața din România, respectiv Germania. Preiau cu mare plăcere funcția de președinte al AHK România și mă voi implica în continuare pentru susținerea proiectelor Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane”, a declarat Anastasiu după alegeri.

Dragoș Anastasiu, ales în Consiliul Director al AHK România în iunie 2011, este cel de-al treilea președinte al AHK România, înființată în 2002, după Karl-Josef Baum și Radu Merica. În Consiliul Director au fost aleși și câțiva membri noi: Iuliu Cadar (Autonet Import), Wargha Enayati (Versa Puls Media), Daniel Metz (EBS Romania) și Cristian Secoșan (Romelectro). A fost reales Lorand Fabian (Geiger Group Romania), iar Ludger Thol (Lupp Projekt Transilvania), al cărui mandat a expirat, a părăsit Consiliul Director al AHK România. Noul vicepreședinte este Juan Gruben (Commerzbank). (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.