Drumuri închise în Argeş de alunecări de teren

Mai multe tronsoane de drum din judeţul Argeş, între care şi porţiuni ale DN 73 C, sunt închise circulaţiei, după ce infrastructura rutieră a fost afectată de alunecările de teren şi de eroziunile provocate de inundaţii.

În comuna Mălureni, pe DJ 740, podul din satul Zărneşti, peste râul Vâlsan, este impracticabil, după ce unul dintre capetele podului a fost afectat din cauza unei alunecări de teren. Circulaţia rutieră a fost deviată pe drumul comunal Valea Mărului.

În comuna Budeasa, un alt pod construit tot peste râul Vâlsan în satul Valea Mărului, pe DJ 703 K, s-a erodat în zona pilonilor de susţinere iar construcţia s-a înclinat. Circulaţia a fost închisă pe un sens, iar traficul rutier în zonă a fost parţial deviat pe DJ 703 I şi pe DN 7 C.

DJ 603 I, care face legătura între comuna Brăduleţ şi Poienile Vîlsanului, este blocat total de aluviuni, pietre si lemne căzute de pe un versanţi, pe o distanţă de circa 200 de metri.

Începând de luni seară este interzis accesul şi pe podul de la colonia ACH Zăvoi, din municipiul Piteşti, după ce apele umflate ale râului Argeş au rupt o parte din podul din metal şi beton ce asigura traversarea râului, potrivit ISU Argeş. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.