Echipe comune Politie-ISCTR, in trafic

Politia Romana si Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) au format in zilele afectate de viscol si ninsori echipe comune pentru a-i informa in permanenta pe conducatorii auto cu privire la starea drumurilor si rutele ocolitoare. Totodata, lucratorii ISCTR verifica in trafic daca autovehiculele sunt echipate de iarna cu pneuri speciale, lanturi, lopata.

Virgiliu Cucliciu, inspectorul sef al ISCTR, a convenit cu reprezentantii patronatelor transportatorilor, UNTTR si COTAR, sa le recomande membrilor acestora sa nu se deplaseze in zonele afectate de viscol fara ca autovehiculele sa le fie dotate corespuzator pentru iarna.

Reamintim ca ISCTR, aflat in subdordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, a preluat din 4 decembrie atributiile de control ale ARR, RAR si CNADNR. Astfel, incepand din acest an, autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone si cele de transport persoane cu mai mult de 8 plus 1 locuri nu mai sunt verificate de 3 institutii, ci de una singura, ISCTR.

Magda SEVERIN

1 COMENTARIU

  1. Cata nesimtire si tupeu. S-a intalnit de fapt fostul angajat UNTRR cu organizatia mafiota COTAR al carei vicepresedinte este adjunct al lui Cucliciu la ISCTR (Chivaran). Unde sunt adevaratele asociatii patronale?De ce nu au vobit de amenzile enorme din HG-ul cu sanctiuni. Cum de SETAR Ploiesti are brusc cursanti cu sutele – alo DNA-UL e CINEVA ACOLO? Oare firma de transport Chivaran de la Prahova va avea sanctiuni? Hai sa mimam dialogul cu mafia din transporturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.