Elmas Braşov îşi majorează exporturile, în urma creşterii capacităţii de producţie

Compania braşoveană Elmas, liderul pieţei instalaţiilor de ridicat din România, a finalizat procesul de relocare a producţiei de poduri rulante în facilităţile de producţie preluate la începutul acestui an, odată cu achiziţia activelor firmei Steel & Alu Building SRL. De asemenea, compania va continua în acest an procesul de retehnologizare a noilor hale de producţie poduri rulante şi structuri metalice, investiţii estimate la aproximativ 1,5 milioane de euro.

„Creşterea capacităţii de producţie şi relocarea ne permit să răspundem şi la realizarea unor lucrări mai ample pe sectorul de macarale industriale şi structuri metalice. Capacitatea de producţie de 500 de tone de structuri metalice pe lună reprezintă trecerea la un palier superior în volumul de lucrări contractate, fapt ce se reflectă şi în activitatea de export”, declară Marius Paraipan, Brand Manager Elmas Braşov.

În urma creşterii capacităţii de producţie, compania Elmas înregistrează o creştere a cererilor de produse pentru export, estimându-se o creştere a afacerilor pe plan extern cu 10 – 15% faţă de cele înregistrate anul trecut, mai ales că firma a încheiat recent un contract important de export pentru structuri metalice.

Elmas Braşov are contracte de export atât în spaţiul Uniunii Europene – Germania, Bulgaria sau Marea Britanie -, cât şi în afara spaţiului comunitar, în ţări precum Israel sau Norvegia.

foto_elmas2

Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990 şi a încheiat anul 2013 cu afaceri de 74,7 milioane lei. Compania produce ascensoare, macarale industriale, platforme pentru materiale şi comercializează stivuitoare, sisteme de depozitare şi parcare auto, şi utilaje forestiere. Pentru toata gama de produse este asigurat un pachet complet de servicii (service, expertize tehnice, piese de schimb, call center, garantie). (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.