ELMAS Braşov şi-a mărit cu 20% numărul angajaţilor

Compania braşoveană Elmas, lider pe piaţa instalaţiilor de ridicat, şi-a majorat numărul de angajaţi cu 20% în acest an, de la 260 la 314 de profesionişti în domeniu. În mare parte, au fost angajaţi lăcătuşi, dar şi sudori, vopsitori industriali şi ingineri.

Locurile de muncă au fost create în urma creşterii capacităţii de producţie de structuri metalice şi macarale industriale, în acelaşi timp crescând valoarea contractelor încheiate pe piaţa internă, dar şi pe cea externă.

Compania braşoveană a preluat în acest an activele firmei Steel & Alu Building SRL, crescându-şi astfel capacitatea de producţie cu 500 de tone de structuri metalice pe lună. Elmas continuă procesul de retehnologizare a noilor hale de producţie poduri rulante şi structuri metalice, investiţiile fiind estimate la aproximativ 1,5 milioane de euro.

„Pentru o dezvoltare sănătoasă a business-ului Elmas şi consolidarea poziţiei de lider în domeniu, suntem mereu preocupaţi să investim şi în resursa umană, care constituie un factor important în cadrul companiei. Pe fondul creării de noi locuri de muncă în cursul acestui an şi datorită contractelor aflate în derulare vom atinge la finele anului 2014 o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% faţă de anul trecut”, a declarat Marius Paraipan, Brand Manager ELMAS Braşov.

Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat.

Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei societăţi comerciale cu acelaşi obiect de activitate şi cu capital majoritar ELMAS în ţările vecine (Moldova, Bulgaria, Ungaria). (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.