Eurolines suplimentează la 1.000 numărul biletelor de autocar, de Black Friday

Drept răspuns la cererea crescută ce a fost înregistrată în primele 12 ore, Eurolines anunţă că a suplimentat cu 800 numărul biletelor de autocar pe care le oferă în cadrul promoţiei Black Friday. Amintim că Eurolines a intrat în “cursa” Black Friday cu preţuri promoţionale de 50 sau 100 euro/persoană bilet dus-întors către destinaţiile din Europa, unde autocarele sale vă conduc în siguranţă şi confort.

Astfel, cei care cumpără în 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie bilete de autocar de pe www.eurolines.ro  sau din agenţiile Eurolines beneficiază de reduceri substanţiale pentru toate destinaţiile.

Oraşe precum Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam sau oricare din destinaţiile prin care Eurolines leagă România de Europa sunt accesibile cu numai 50 de euro/persoană (bilet dus) sau 100 euro/persoană (bilet dus-întors).

Oferta este limitată şi este supusă unor termeni şi condiţii. Astfel, promoţia este valabilă pentru cursele programate în zilele de duminică, luni, marţi, miercuri şi joi, reducerea aplicându-se doar clientului care a cumpărat biletul.

Preţurile propuse la oferta de Black Friday sunt valabile pentru călătoriile cu plecare din Romania efectuate în perioadele 01-15 decembrie 2013 şi 15 ianuarie-31 martie 2014, inclusiv călătoria de retur în cazul biletelor dus-intors. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.