EVW Holding a livrat 17 vehicule DAF XF către JCL Logistics, ultima serie din contractul de 118 unităţi

EVW Holding, unicul dealer DAF în România, a livrat în 6 ianuarie 17 vehicule DAF XF către JCL Logistics. Aceste 17 capete tractor reprezintă ultima tranșă dintr-o flotă de 118 vehicule, conform contractului încheiat în toamna anului 2014 între operatorul elvețian și DAF Trucks N.V.

DEAL-UL

total contractat: 118 vehicule

livrate în Olanda: 59 vehicule

livrate în Austria și Elveția: 42 vehicule

livrate în România: 17 vehicule

Contractul a fost negociat din partea DAF de Johan Doensen – International Fleet Sales Manager iar de cealaltă parte de către Stefan Joebstil – CEO JCL Logistics și Marco Dazzi – CFO. DAF a concurat pentru câștigarea acestui deal cu Mercedes-Benz și MAN, branduri care se regăsesc alături de DAF în portofoliul de mărci al operatorului elvețian.

DAF, jcl logistics 4

Johan Doensen a subliniat că o pondere importantă în luarea deciziei de achiziție în favoarea DAF a avut soluția completă oferită de producătorul olandez; o soluție full service pe care DAF Trucks o garantează prin intermediul dealerilor săi din Olanda, Austria, Elveția și România.

Practic, DAF furnizează servicii integrate, pornind de la consultanță de specialitate, finanțare – leasing prin PACCAR Financial, servicii Multisuport și nu în ultimul rând, “after-sales” de calitate prin dealerii oficiali DAF din țările mai sus amintite.

DAF, jcl logistics 3

CONFIGURAȚIA

DAF XF FT 440, SUPER SPACE CAB – cutie de viteze automată S tronic cu MX Engine Break și rezervor dublu.

13 unități din totalul celor 118, sunt low deck. Toate XF-urile sunt dotate conform cerinței clientului cu cele mai avansate sisteme DAF în materie de siguranță în trafic și confort: Adaptive Cruise Control (ACC), Advanced Emergency Braking System (AEBS), Forward Collision Warning (FCW), Lane Departure Warning System (LDWS). Vehiculele beneficiază de intervale extinse de service – până la 120.000 km pe an.

DAF, jcl logistics 2

Evenimentul oficial de livrare a flotei a avut loc la sediul EVW Holding din București, în 6 ianuarie. „Ne-a bucurat prezența reprezentanților JCL în România – Florian Ștefan și Alexandru Eugen -, prezența reprezentantul DAF Johan Doensen și a reprezentanților EVW Holding – cei care au făcut ca această livrare să fie posibilă în România. Șoferii acestei noi flote a JCL Logistics, cei care vor mișca lucrurile în viitor cu ajutorul acestor camioane noi, au fost și ei prezenți la eveniment în formație completă. Aceștia s-au bucurat de un cursuri specializate de Professional Vehicle Handover și Ecodrive efectuate de un Truck & Service Trainer oficial DAF”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

DAF, jcl logistics 1

Johan Doensen a ținut să precizeze că în continuare, în ceea ce privește JCL, principalul obiectiv al DAF este consolidarea relației de parteneriat între client, rețeaua Europeană de dealeri și DAF Trucks N.V. „De asemenea înaltul reprezentant DAF a ținut să mulțumească echipei EVW Holding pentru excelenta organizare a procesului de ivrare și nu în ultimul rând, pentru ospitalitatea tradițional romînească. În final, Johan a urat partenerului JCL mult succesîn activitatea desfășurată prin intermediul noii flote DAF și mulți kilometri rulați în siguranță pe drumurile Europene!”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.