EVW Holding şi Raiffeisen Leasing lansează un produs de finanţare pentru achiziţionarea de vehicule comerciale

EVW Holding, în parteneriat cu Raiffeisen Leasing, lansează un produs de finanţare pentru achiziţionarea de vehicule comerciale noi şi second-hand. În perioada 01.06.2013 – 31.12.2013, cumpărătorul beneficiază de până la 12% reducere de la preţul de listă pentru gama de vehicule comerciale noi şi de 6 luni garanţie pe lanţ cinematic pentru vehiculele comerciale second-hand (30 de vehicule, lista completă cu seriile de şasiu se regăseşte pe site-ul www.evwtrucks.com,  la secţiunea “finanţare”). Aceste facilităţi sunt oferite prin finanţare Raiffeisen Leasing.

Noul produs de finanţare propune costuri reduse faţă de condiţiile standard, oferind o dobândă variabilă începând de la Euribor 3M + 4,5% sau dobândă fixă de 5,7% pentru contractele în Euro.

Produsul de finanţare este disponibil în perioada 01.06.2013 – 31.03.2014 în toate sediile Raiffeisen Leasing, cele 539 de agenţii Raiffeisen Bank din ţară şi filialele EVW Holding.

EVW Holding este o companie natională prezentă în 10 mari oraşe ale ţării. Unic dealer oficial DAF în România, EVW Holding este un business construit de peste 21 de ani în jurul camionanelor. Compania oferă, azi, transportatorilor soluţii integrate de business, prin cele 5 divizii comerciale:

– vânzări camioane noi (DAF, Isuzu, Tatra Phoenix);

– vânzări camioane rulate (toate mărcile);

– service camioane (Service Autorizat DAF şi service pentru toate mărcile de camioane);

– vânzări piese camioane (piese OE şi after-market);

– vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi second line).

Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească din anul 2002. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt în principal persoane juridice, de la IMM-uri, la corporaţii multinaţionale şi municipalităţi.

Compania are reprezentare natională, fiind prezentă în 15 mari oraşe din România. Raiffeisen Leasing oferă servicii de finanţare complete, accesibile prin toate agenţiile Raiffeisen Bank. Raiffeisen Leasing este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB) începând cu anul 2004.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.