FAN Courier elimină obligativitatea ștampilei în relația cu clienții săi

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat se aliniază noilor reglementări privind modificarea regimului utilizării ștampilei, prevăzute prin Ordonanța 17/2015, publicată în Monitorul oficial din 20 iulie.

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare și modificarea și completarea unor acte normative, în relația cu clienții săi, persoane fizice, persoane juridice de drept privat precum și instituții fără personalitate juridică, FAN Courier elimină obligativitatea ștampilării documentelor.

Conform prevederilor actului normativ, începând din 23 iulie 2015, ștampilarea documentelor nu mai este obligatorie în relația dintre persoane de drept privat. Obligativitatea utilizării ștampilei pe înscrisuri oficiale se menține doar pentru instituțiile publice.

”FAN Courier salută adoptarea  Ordonanței 17, eliminarea ștampilei fiind un pas firesc către alinierea la normativele internaționale în materie. De la momentul intrării în vigoare a actului normativ, am decis să renunțăm la ștampilă și totodată am demarat procesul de informare a clienților în acest sens”, a declarat Nadir Bălășel, director adjunct FAN Courier. 

Despre FAN Courier

”Oriunde, cu plăcere”

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Pătrăscanu. FAN Courier a devenit în 2006 liderul pietei românesti de curierat, pozitie consolidată constant prin intermediul investitiilor si serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent .

FAN Courier deserveste cei peste 30.000 de clienti, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 4,300 de colaboratori si a unei flote auto de peste 2,600 de autovehicule.

Serviciile FAN Courier de expediere si livrare în sistem ”door to door” sunt disponibile atat la nivel national, numărul de localităti deservite fara km. suplimentari crescând permanent, cat si la nivel international prin parteneriate solide.

Calitatea serviciilor oferite de FAN Courier beneficiază constant de recunoastere internă si internatională: FAN Courier a fost laureat de cinci ori consecutiv cu locul 1 în Topul Naţional al Firmelor din România în clasamentul întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Pe plan extern, FAN Courier a câstigat de trei ori titlul de “Net Express Agent of the Year”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.