FAN Courier a lansat în staţiile OMV serviciul Collect Point

FAN Courier a lansat serviciul Collect Point în 153 de staţii OMV din ţară, oferind, astfel, clienţilor posibilitatea de a expedia colete şi plicuri din punctele de colectare amenajate în staţiile OMV. Collect Point este un serviciu inovator oferit de FAN Courier clienţilor din toată ţara, lansat în august 2012. Serviciul permite expedierea de plicuri și colete cu greutatea de maxim 7 kg, oriunde în rețeaua de acoperire FAN Courier. De anul acesta, OMV se alătură colaboratorilor existenți – InMedio, Relay şi 1 Minute – devenind, astfel, partener pentru serviciul Collect Point, informează FAN Courier, într-un comunicat remis redacţiei.

Procedura este simplă: documentul de transport se completează pe loc, în locaţia partenerului, iar plata se va efectua prin SMS. Serviciul este disponibil tuturor persoanelor care deţin un telefon mobil cu o cartelă activă în una din reţelele Cosmote, Orange sau Vodafone.

“Anul acesta am decis să continuăm proiectul început în 2012 şi să fim cât mai aproape de clienții nostri. De aceea facem tot posibilul să găsim variante pentru ca serviciile noastre să fie disponibile oriunde și oricând. Incepând cu această lună clienţii pot trimite colete şi plicuri din 153 de staţii OMV din ţară, eliminând astfel timpul de aşteptare a unui curier”, precizează reprezentanţii FAN Courier.

Detalii, AICI.

Despre FAN Courier

FAN Courier este lider pe piaţă în domeniul serviciilor de curierat din România. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 și are capital 100% românesc. FAN Courier expediază cu cele 1.650 de maşini pe care le deţine, plicuri şi colete în toată ţara, în condiţii de maximă siguranţă, discreţie şi profesionalism, asigurând în acelaşi timp şi servicii de curierat internaţional prin parteneriate cu firme renumite la nivel mondial.

Despre OMV Petrom

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier din sud-estul Europei, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Grupul şi-a consolidat poziţia pe piaţa petrolieră din sud-estul Europei în urma unui amplu proces de modernizare şi eficientizare, pentru a cărui implementare au fost realizate investiţii de peste 8,8 miliarde euro în ultimii 8 ani.

La sfârşitul anului 2012, Grupul exploata în România şi Kazahstan rezerve dovedite de petrol şi gaze estimate la 775 milioane de barili echivalent petrol (750 milioane barili echivalent petrol în România).

Totodată, cu o capacitate nominală anuală de rafinare de 4,2 milioane tone, OMV Petrom este prezent pe piaţa distribuţiei de produse petroliere din România, Republica Moldova, Bulgaria şi Serbia, prin intermediul unei reţele de circa 800 staţii, operate sub două branduri, Petrom şi OMV.

Activitatea de comercializare produse petroliere în România se desfăşoară prin intermediul OMV Petrom Marketing, deţinută în totalitate de OMV Petrom.

Pentru dezvoltarea sa sustenabilă, OMV Petrom a extins lanţul valoric al gazelor prin abordarea pieţei de electricitate. În acest context, OMV Petrom operează centrala electrică pe gaze de 860 MW de la Brazi şi parcul eolian Dorobanţu, cu o capacitate de 45 MW.

Alexandru STOIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.