Festivalul de Vin Selgros Bacău

În perioada 23 – 25 august va avea loc Festivalul de Vin Selgros Bacău, eveniment ajuns la a patra ediție. Dedicat deopotrivă profesioniștilor și pasionaților de vin, festivalul vă propune sute de etichete de la producători interni și internaționali, senzații noi, gusturi clasice, inovații și nume consacrate.

MC-ul festivalului este Marius Florea-Vizante – iar chef peste licori, nimeni altul decât Sergiu Nedelea, carismaticul somelier ce va avea grijă să familiarizeze publicul cu sortimentele de vin.

Iar pentru că vinul este un aliment care însoțește alte alimente, mâncărurile potrivite nu vor lipsi. Mai mult, doi celebri maeștri bucătari ai României, Cezar Munteanu și Nico Lontras, vor oferi în 24 august câte un spectacol gastronomic.

Iar în 25 august, Andi Moisescu și prietenii vor face atmosferă la un pahar de vin și un preparat făcut ad-hoc de Nico Lontras.

„De vineri, 23 august, vă așteptăm, așadar, la Selgros Bacău pentru un regal al simțurilor și-un omagiu bahic presărat cu distracție! Să gustați și degustați, să aleageți și să culegeți ceea ce Galileo Galilei numea „raze de lumină ținute laolaltă de apă”. IN VINO VERITAS, IN SELGROS QUALITAS!”, transmit organizatorii.

Despre Selgros

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 de magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Alba-Iulia, Bistrița şi Constanţa.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.