Fiul senatoarei Firea, catastrofă la BAC

Fiul cel mare al senatoarei PSD Gabriela Vrânceanu Firea a picat examenul de Bacalaureat cu note extrem de mici: 1,2 la Limba Română, 5,15 la Istorie şi 3,6 la Sociologie, scrie gândul.info.

Tudor Ştefan Firea provine din prima căsătorie a „cititoarei de prompter la Antena 3 a lui Dan Voiculescu” – aşa cum o caracteriza preşedintele Traian Băsescu pe cea care s-a ocupat, începând din toamnă şi până la sfârşitul acestei primăveri, de comisia parlamentară de anchetă asupra terenului de la Nana cumpărat de fiica cea mare a şefului statului, Ioana.

Firea l-a dat în judecată pe Traian Băsescu pentru că acesta i-a spus public să aibă grijă ce face că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă. Ulterior, şeful statului şi-a nuanţat declaraţia,explicând că soţul senatoarei PSD, primarul Florentin Pandele, este un fost căpitan de vapor iar dacă ea lipseşte prea mult de acasă s-ar putea ca el să plece. Într-o declaraţie publică, Pandele a spus că nu îl va da în judecată pe Băsescu.

Fiul senatoarei a absolvit o şcoală particulară din Voluntari: The Mark Twain International School.

bac firea 1

 

bac, firea 2

După prima sesiune a BAC-ului au promovat aproape 60% dintre candidaţi.

Prin recenta OUG nr. 49/2014 adoptată imediat după începerea vacanţei parlamentare, Guvernul vrea să opereze mai multe schimbări începând din anul şcolar 2014-2015, printre care şi organizarea unei a 3-a sesiuni a Bacalaureatului, în primăvară, pentru cei care au eşuat succesiv la cele două sesiuni din vară.

Traian Băsescu a cerut public în această seară Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, atacarea la Curtea Constituţională a actului normativ care modifică 97 de articole dintr-o lege organică aprobată cu doar 3 ani în urmă: Legea educaţiei nr. 1/2011.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.