GALERIE FOTO. Elmas a inaugurat un Centru regional de service şi vânzări John Deere Forestry

Compania braşoveană Elmas, lider în producţia de instalaţii de ridicat, a inaugurat săptămâna trecută o investiţie de circa 2 milioane de euro într-un Centru regional de Service şi Vânzări utilaje forestiere John Deere Forestry, în localitatea Sânpaul din judeţul Mureş.

Centrul se întinde pe o suprafaţă de 22.000 mp, pe care se află o hală de reparaţii şi spălătorie utilaje (400 mp), un showroom modern şi birouri administrative (250 mp), o magazie de piese de schimb (150 mp), un centru de training pentru operatorii de utilaje forestiere (235 mp) şi o pistă de încercări utilaje (13.000 mp)

Hala de reparaţii utilaje forestiere este echipată cu spaţii pentru spălătorie, schimb de ulei, mecanică şi hidraulică, pentru a oferi clienţilor accesul la un pachet diversificat de servicii.

Spaţiul de training operatori creat în incinta centrului regional permite susţinerea de cursuri pentru operarea utilajelor forestiere (harvestere, forwardere), fiind dotat cu sală de cursuri, un stimulator care creează un mediu identic cu spaţiul de operare din cabina utilajului forestier şi spaţii de cazare pentru cursanţi pe durata desfăşurării trainingului.

elmas 2

Elmas a devenit dealer exclusiv pentru utilajele forestiere ale John Deere Forestry în România din martie 2010. În continuare există în România un potenţial mare de creştere a pieţei în domeniul exploatării forestiere.

Cea mai apreciată marcă în domeniul forestier, John Deere, s-a implicat în dezvoltarea echipamentelor specifice, utilajele fiind special proiectate pentru productivitate maximă şi un impact redus asupra mediului înconjurător.

elmas 3

„Această investiţie importantă consolidează parteneriatul cu John Deere Forestry şi sperăm într-o colaborare cât mai îndelungată şi pe viitor”, a declarat Marius Paraipan, Brand Manager al companiei Elmas.

elmas

Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, cu 100% capital românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat.

Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi. Compania are 8 puncte de lucru la nivel naţional şi 3 la nivel regional.

Din 2010 este partener al John Deere Forestry, asigurând distribuţia şi servisarea utilajelor forestiere produse de cunoscutul concern american. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.