GALERIE FOTO. HISTORY® lanseză de 1 Mai serialul “Vehicule de vis”

HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, va difuza joi, 1 mai, la 22:00, primul episod din seria “Vehicule de vis”. Serialul de mare succes îi prezintă pe Elo, colecţionar de maşini şi proprietarul “London Motor Musem”, şi pe Will Trickett, geniul mecanicii, ce transformă maşini Ferrari, Mustang şi dubiţe VW în vehicule unice. 

Fiecare episod se va concentra pe restaurarea şi transformarea uimitoare a unei maşini clasice, precum şi pe istorisirea poveştii acesteia. De la videoclipuri muzicale sau şedinţe foto de modă până la cererile extravagante ale unui prinţ saudit, nu există niciun moment plictisitor în atelierul lui Elo.

HISTORY - Vehicule de vis 2

Fiecare episod îl prezintă pe Will care încearcă să găsească un chilipir şi să salveze o maşină-simbol dată uitării.

Imaginaţia creativă a lui Elo concepe imediat un design unic şi cei doi prieteni încep transformarea maşinii în ceva cu totul spectaculos.

HISTORY - Vehicule de vis 7Will, geniul mecanicii, şi Elo, promotorul stilului, transformă fiecare proiect din vis în realitate.

HISTORY - Vehicule de vis 6 În primul episod, Will găseşte o supermaşină, un Ferrari 412 din 1989, la un preţ foarte mic, dar, când vine la Elo cu ea, descoperă o surpriză în interior.

Creativitatea lui Elo e la cote maxime şi el îi arată lui Will cum să transforme vechiul bolidul într-o camionetă Ferrari, prima de acest fel.

HISTORY - Vehicule de vis 5

Cât timp băieţii lucrează, Elo merge la filmarea unui videoclip al rapperului şi producătorului muzical Daps, cu un emblematic DeLorean din anii ‘80.

Episodul include filmări din culisele realizării videoclipului şi prezintă perspectiva lui Elo despre cât de importante sunt automobilele-simbol în clipurile rap.

HISTORY - Vehicule de vis 3

Serialul “Vehicule de vis” va fi difuzat în fiecare joi, la 22:00, pe HISTORY.

HISTORY - Vehicule de vis 4

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

HISTORY a aderat la ARMA în urmă cu un an, în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România.

Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Detalii despre HISTORY şi HISTORY HD, pe site-ul local HISTORY, pe pagina de Facebook HISTORY România sau pe canalul local de YouTube. 

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 76 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 17 limbi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.