Gebrüder Weiss România își instruiește cu fonduri europene 150 de angajați

În an aniversar, la 25 de ani de la pătrunderea pe piața din România, Gebrüder Weiss implementează un proiect cu finanțare europeană, în valoare totală de peste 1,9 milioane de lei, din care 50% reprezintă finanțare europeană, obținută prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul este implementat sub titlul „Performanță și inovare prin formare profesională a angajaților (Perform – IN)”, în perioada 12 august – 11 februarie 2021.

Personal targetat

Grupul țintă este format din 177 de angajați ce provin din toată țara, cu accent pe județele în care Gebrüder Weiss are puncte de lucru: Brașov, Sibiu, Bacău, Cluj, Giurgiu, Constanța, Dolj, Arad.

Obiectiv

Obiectivul proiectului constă în dezvoltarea competitivității și inovării în sectorul prioritar al distribuției, prin facilitarea accesului angajaților la programe de învățare pe tot parcursul vieții și investiția directă în dezvoltarea competențelor în rândul forței de muncă active. 

Rezultate scontate

În cadrul acestui proiect, angajații Gebrüder Weiss vor beneficia de programe de formare și vor dobândi o calificare (pentru stivuitoriști). Totodată, aceștia își vor îmbunătăți cunoștințele, competențele și aptitudinile în domenii precum competențe sociale, civice și tehnologia informației. De asemenea, prin acest proiect compania urmărește creșterea performanțelor în plan profesional și îmbunătățirea abilităților prin programele de îmbunătățire procese.

„Prin acest proiect vom oferi acces la o succesiune de programe de formare profesională continuă, în vederea îmbunătățirii nivelului de cunoștințe al angajaților noștri, oferindu-le totodată și oportunitatea de a se pregăti pentru un nivel profesional superior. Colegi din departamente precum Logistică, Transport, Operare Date, Vânzări etc., vor participa la diferite cursuri, pe teme precum competențe sociale și civice, competențe digitale, îmbunătățire procese și altele”, declară Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.

Despre Gebruder Weiss

Prin infrastructura națională cu 9 terminale logistice și de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, Gebrüder Weiss oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim. Din 2018, compania a lansat în România şi un serviciu de livrări la domiciliu, axat pe comenzi de marfă tip cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.