GEFCO Spania implementează un nou serviciu de transport feroviar destinat logisticii auto

GEFCO lansează o nouă ofertă de transport feroviar FVL (Logistica Vehiculelor Finite) în Spania, consolidându-şi astfel poziţia de jucător multimodal important în Peninsula Iberică. Într-o primă etapă, trenurile vor circula de două ori pe săptămână, permiţând o urmărire în timp real prin intermediul unei pagini web dedicate.

Proiectul a fost creat iniţial pentru PSA Peugeot Citroën, în cadrul serviciilor de transport de la Vigo şi Barcelona către sudul Franţei. În cursul săptămânilor următoare, GEFCO Spania va extinde acest serviciu şi pentru ceilalţi clienţi ai săi pentru a-şi completa oferta de transport rutier în regiune.

„Prin lansarea acestui nou serviciu, GEFCO Spania se afirmă nu doar ca principal coordonator de logistică în sectorul auto, cu o acoperire geografică optimă, ci şi ca un furnizor preocupat de obiectivele de mediu pe care clienţii săi doresc să le atingă, graţie reducerii emisiilor de CO2 permisă de utilizarea transportului multimodal“, afirmă Lourdes Soto, Directorul FVL al GEFCO Spania. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.