GEFCO Spania, noul partener logistic al Volkswagen Audi

Prezent pe piaţa spaniolă de douăzeci şi cinci de ani, GEFCO îşi consolidează  poziţia de grup logistic de top în sectorul auto. Filiala a semnat un contract pe trei ani cu Volkswagen Audi Spania, care implică administrarea logistică a vehiculelor finite Volkswagen, Audi şi Skoda, precum şi distribuţia lor în estul Spaniei.

Mai mult, GEFCO s-a angajat, de asemenea, să livreze 31.000 de vehicule anual din depozitul Volkswagen localizat în Barcelona către reţeaua de distribuitori ai producătorului din Catalonia, Valencia, Murcia şi Albacete.

Thierry Schemith, Director FVL (Finished Vehicle Logistics) GEFCO Spania, a declarat „Colaborarea cu o companie de top din sectorul auto, precum  Volkswagen Audi Spania, este o recunoaştere importantă a experienţei şi eficienţei noastre. GEFCO oferă o gamă largă  de servicii şi soluţii care îndeplinesc toate cerinţele de calitate ale producătorului în ceea ce priveşte inovaţia, politica de mediu, flexibilitatea şi respectarea termenelor limită. Această experienţă face diferenţa pentru clienţii noştri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.