Gijs Klomp, Head of Investment Properties, CBRE România, a preluat şi conducerea diviziei pentru Europa Centrală şi de Est

CBRE a anuntat astăzi numirea lui Gijs Klomp ca Head of Investment Properties CBRE Europa Centrală şi de Est, începând cu 1 ianuarie anul viitor.

Gijs il va inlocui pe Mike Atwell, care va prelua divizia de International Investments din  CBRE France. Gijs Klomp este Head of CBRE Investment Properties in Romania, pozitie pe care o va pastra de asemenea. El s-a alaturat echipei CBRE Romania in Decembrie 2014, dupa ce a fost Managing Director JLL Romania si anterior Head of Transactions CEE CBRE Global Investors.

Gijs Klomp, cetatean olandez, are un master in managementul de real estate (MSc), locuieste  in Praga si lucreaza in regiune de mai mult de 10 ani.Vorbeste fluent engleza, germana si romana si a condus proiecte in cercetare, asset management si tranzactii imobiliare de-a lungul carierei sale profesionale.

Commentand aceasta numire, Andreas Ridder, Chairman CBRE  Europa Centrala si de Est, a spus:“Sunt incantat sa anunt aceasta binemeritata promovare. Gijs, alaturi de Mike, a jucat un rol decisiv in dezvoltarea diviziilor noastre de Investment Properties din regiune in ceea ce astazi este un business de varf.”

Conform celor mai recente date de piata, CBRE a inregistrat in trimestrul al treilea din 2015 o crestere semnificativa a activitatii investitionale  in Europa Centrala si de Est, comparativ cu trimestrul al doilea, cu tranzactii in valoare de aproximativ 2.6 miliarde de euro.

CBRE a castigat recent  premiul “CEE Capital Markets Consultant of the Year” la CEEQA Awards Gala.

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este
cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2014). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate), și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor; Servicii corporate; administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare; evaluare; Servicii de consultant pentru dezvoltari imobiliare; de administrare a investițiilor; si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.