Goodyear: Noi dimensiuni în gama de produse reşapate pentru economii de carburant

Goodyear introduce două noi dimensiuni în linia sa de produse reșapate destinate eficienței consumului de carburant TreadMax FUELMAX D. Noile dimensiuni ale anvelopelor reșapate din categoria produselor premium de la Goodyear sunt 295/60R22.5 și 315/60R22.5. Ca toate celelalte versiuni ale TreadMax, noile dimensiuni ale anvelopei FUELMAX D oferă o performanță similară cu echivalentele lor pe linia de produse noi.

“Suntem încântați să adăugăm noi dimensiuni la gama noastră de succes, TreadMax FUELMAX D, ce cuprinde produse din categoria premium de anvelope reșapate.  Reșaparea este esențială dacă operatorii doresc să obțină maximum de beneficii economice de pe urma anvelopelor lor de camion. Aceasta scade costul per kilometru precum și costul total de deținere al anvelopei,” a spus Grégory Boucharlat, Director Retread Operations pentru Goodyear Europa Orientul Mijlociu și Africa.

“Producția noastră in-house pentru gama TreadMax replică procesul de producție original utilizând aceleași materiale pe care noi le folosim și în cazul fabricării anvelopelor noi. Datorită acestui fapt, anvelopele noastre reșapate din gama TreadMax au o performanță similară cu cea a anvelopelor noi. În cazul gamei noastre FUELMAX, beneficiul cheie este eficiența consumului de carburant.”

Produsele Goodyear TreadMax sunt produse numai de Goodyear în unitățile sale din Riom Franța, Wittlich Germania și Wolverhampton Marea Britanie, utilizând cele mai înalte niveluri de control al calității și aceleași standarde de calitate ca și cele aplicate la fabricarea produselor noi.

Folosind numai ultima generație de carcase de la Goodyear cu același compus și același profil al benzii de rulare ca și în cazul anvelopelor noi de la Goodyear, anvelopele premium reșapate TreadMax oferă o performanță similară cu cea a anvelopelor noi.

Odată cu extinderea liniei, Goodyear oferă acum produsele sale reșapate după matriță TreadMax FUELMAX D în cinci dimensiuni populare:

315/8022.5

315/7022.5

295/80R22.5

295/60R22.5 – NOU

315/60R22.5 – NOU 

Despre Goodyear

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 66.000 de angajați și își fabrică produsele în 49 de unități de producție în 22 de țări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio, și Colmar-Berg, Luxemburg, se luptă să dezvolte produse și servicii de ultimă generație care stabilesc standarde tehnologice și de performanță în această industrie.

Gama europeană de anvelope Goodyear Dunlop pentru vehicule comerciale, autobuze și autocare include mai mult de 400 de anvelope diferite în peste 55 de dimensiuni. Mulți dintre producătorii de top la nivel mondial de vehicule comerciale folosesc anvelope de la Goodyear ca standard, incluzând aici DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania și Volvo.

De asemenea, Goodyear furnizează anvelope principalilor producători de trailere. Cu Fleet First, care include rețeaua de service TruckForce, serviciul de asistență roadside ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions și Tehnologii de Reșapare Goodyear, Goodyear livrează una din cele mai largi game de servicii din industrie dedicate service-ului.

Pentru mai multe informaţii despre Goodyear şi produsele sale, vizitaţi www.goodyear.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.