Greva transportatorilor: Retailerii anticipează probleme în aprovizionare

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) își exprimă îngrijorarea în legătură cu efectele pe care le va avea protestul transportatorilor în caz că va continua mai mult de două zile, se arată într-un comunicat de presă remis luni. Reprezentanţii lanțurilor de magazine se tem că în curând vor rămâne fără produsele necesare în depozite.

„În prezent, rețelele de magazine membre ale AMRCR au stocurile asigurate, însă dacă greva va dura mai mult de două zile putem anticipa că vor apărea probleme în primul rând la produsele proaspete – legume, fructe, lapte, carne și pește, însă ulterior și stocurile celorlalte mărfuri vor avea de suferit”, a declarat Delia Nica, director executiv al AMRCR.

Asociația este îngrijorată, totodată, de mărirea accizelor la carburanți, unul dintre subiectele principale pentru care transportatorii au recurs la grevă.

„Sperăm ca părțile implicate să identifice cât mai curând o soluție pentru această problemă. Dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că vom depune toate eforturile pentru ca eventualele efecte negative să fie resimțite cât mai puțin de către aceștia”, se mai arată în comunicat. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.