HISTORY® le oferă pasionaţilor de cai putere 3 emisiuni speciale

HISTORY®, canalul numărul 1 pe nişa de documentare din România, difuzează trei seriale destinate în special pasionaţilor de maşini: “Colecţia de la Count’s Kustoms”, “Magicienii rablelor” şi “Războiul transportatorilor”. Emisiunile aduc în centrul atenţiei vehicule de toate dimensiunile, cu provenienţe şi vârste surprinzătoare, ce trec prin procese de restaurare sau a căror rezistenţă e pusă la încercare.

În “Colecţia de la Count’s Kustoms”, Danny “The Count” Koker, o legendă a Las Vegasului, cumpără, restaurează şi personalizează maşini şi motociclete clasice, iar apoi le găseşte un nou stăpân. De la un Thunderbird de epocă şi clasicele Corvette la motociclete Harley personalizate, când Danny vede un vehicul pe care-l vrea, va face totul pentru a-l obţine. Fiecare episod din „Colecţia de la Count’s Kustoms” este plin de poveşti inedite despre vehicule istorice şi transformări spectaculoase.

Primul sezon al serialului „Colecţia de la Count’s Kustoms” se difuzează pe HISTORY în fiecare joi, de la 21.00. Luna iunie va aduce premiera celei de-a doua serii, cu noi episoade incitante.

“Magicienii rablelor” este un serial plin de cascadorii spectaculoase şi multă acţiune. Echipa “Visătorilor”, condusă de campionul Steve Anscombe, transformă rablele abandonate în maşini de curse tunate. Astfel, după ce bătrânelor automobile li s-a dat a doua viaţă, acestea se îndreaptă către linia de start şi turează motoarele la maximum pentru a ieşi victorioase în cursă. Serialul “Magicienii rablelor” este, în prezent, la primul sezon în România.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms

În schimb, „Războiul transportatorilor” a ajuns la a doua serie şi adaugă noi personaje echipelor consacrate. “Războiul transportatorilor” urmăreşte câţiva antreprenori independenţi care au descoperit că pot face avere transportând articole de care cărăuşii tradiţionali se feresc. Fiecare episod pătrunde în competitiva lume a acestor transportatori, care se luptă pentru şansa de a prelua cele mai problematice încărcături. Fie că sunt începători sau experimentaţi, niciun transport nu e prea mare pentru aceşti profesionişti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi pisica lui, Muffy, se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris e printre cei mai activi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul său, alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el.

HISTORY - Colectia de la Count's Kustoms - Danny The Count

În scurt timp, „Războiul transportatorilor” a ajuns în top 10 cele mai vizionate emisiuni de pe HISTORY, urmată îndeaproape de “Colecţia de la Count’s Kustoms” (conform datelor oferite de ARMA, în perioada 1 februarie – 21 mai 2013). În cazul emisiunii “Colecţia de la Count’s Kustoms”, cel mai urmărit episod al primei serii a fost “McQueen pentru o zi”, atunci când Rick Harrison, de la “Aşii amanetului”, le oferă băieţilor un proiect deosebit de important: transformarea unui Mustang ruginit din 1968 într-o maşină asemănătoare celei folosite de Steve McQueen în “Locotenentul Bullitt”, încadrându-se în acelaşi timp într-un buget modest. (target inclus în studiu: persoane din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani)

Pentru mai multe detalii despre emisiuni, episoade sau protagonişti, vă rugăm să accesaţi site-ul local, pagina de Facebook HISTORY Romania şi canalul YouTube. HISTORY este disponibil în ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV.

HISTORY - Razboiul transportatorilor

Despre HISTORY®

HISTORY®, canal lansat pentru prima dată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajunge acum în peste 330 de milioane de locuinţe, din mai mult de 150 de ţări, cu conţinut tradus în peste 38 de limbi.

HISTORY face istoria mult mai atractivă oferind o imagine proaspătă asupra trecutului nostru. Prin poveşti captivante, spuse dintr-o nouă perspectivă şi cu ajutorul unor reconstituiri uimitoare, programele sale de înaltă calitate aduc istoria la viaţă. Serialele HISTORY provoacă zi de zi telespectatorii şi percepţiile acestora asupra istoriei din viaţa lor. Conţinutul HISTORY este inedit şi captivant, prezentând realitatea fascinantă a istoriei.

Despre A+E Networks UK®

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment şi include în portofoliu canale tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 77 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 60 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 14 limbi.

HISTORY - Magicienii rablelor

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.