Hotelierii din Marea Britanie angajeaza tineri romani

Angajatori din Marea Britanie si Insulele Canalului Manecii vin in Romania la sfarsitul lunii martie pentru a angaja sute de tineri sa lucreze in baruri, restaurante si hoteluri, pe o perioada de 6-12 luni si cu salarii de 1.000 -1.500 de euro/luna. Candidatul ideal are intre 18 si 30 de ani, vorbeste limba engleza avansat si are o experienta de minim 6 luni in domeniul HORECA. Cazarea si mesele in timpul orelor de munca sunt asigurate de angajator. Primele interviuri de selectie vor fi la Bucuresti in 31 martie.

“Romanii au castigat aprecierea britanicilor deoarece se adapteaza usor la locul de munca, sunt foarte motivati, responsabili, muncitori si invata repede”, potrivit unui comunicat Icepworld Romania, care va organiza interviurile (www.icepworld.ro ).

Tinerii romani vor fi selectati pentru locuri de munca in hoteluri de 3 si 4 stele, restaurante si baruri in orase si statiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scotia, Irlanda de Nord) si in Insulele Canalului Manecii (Jersey, Gurnsey si Sark).

Contractele de munca sunt pentru o perioada de 6-12 luni pentru posturi de ospatar/ospatarita, barman/barmanita, receptioneri, valeti, cameriste, maseuri, ajutori bucatari si bucatari. Exista insa si oferte pentru sef de sala, director de receptie sau director de restaurant.

Happy Summer Job Fair

In luna februarie, peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru au participat la targul de joburi “Happy Summer Job Fair” organizat la Bucuresti, incercand sa angajeze peste 2.000 de romani pentru perioada sezonului de vara. Intre 25-26 martie are loc o noua perioada de recrutare.  (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.