Hrebenciuc, vice la Camera

La propunerea lui Victor Ponta, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost ales, marti, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu 173 de voturi “pentru” si 12 voturi “impotriva”. El ocupa astfel locul devenit vacant in Biroul permanent al Camerei in urma demisiei lui Valeriu Zgonea, ales in urma cu o zi lider al deputatilor PSD. Alegerea s-a facut prin vot secret.

Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Mircea Dusa, a declarat, luni, ca liderul PSD Victor Ponta l-a propus pe deputatul Viorel Hrebenciuc pentru a ocupa functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, loc vacantat dupa ce Valeriu Zgonea a fost ales liderul grupului PSD.

“Avand in vedere ca vineri mi-am dat demisia din functia de lider de grup, la propunerea BPN si a presedintelui Victor Ponta azi a fost ales lider de grup Valeriu Zgonea”, a spus Dusa, dupa sedinta grupului parlamentar al PSD, la care a luat parte si Victor Ponta.

Zgonea a fost ales lider de grup cu unanimtatea voturilor colegilor sai. Ca urmare a alegerii sale in functia de lider de grup, Zgonea nu va mai fi si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Victor Ponta propunandu-l pentru aceasta functie pe Viorel Hrebenciuc. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.