IDS deschide peste 30 de puncte de alimentare poziţionate strategic în toată Europa

Cu peste 600 de stații de alimentare în poziții-cheie în toată Europa, International Diesel Service (IDS) este o companie dedicată îndeplinirii cerințelor de alimentare cu carburant ale firmelor de transport rutier internațional.

Parte din Kuwait Petroleum Company, IDS este activă pe termen lung în domeniul alimentării cu carburant și, în consecință, continuă să facă investiții în poziții strategice în toată Europa, pentru a îndeplini și reflecta nevoile clienților.

În termeni practici, aceasta înseamnă că IDS își extinde rețeaua pe piețe emergente, cum ar fi Croația și Slovacia, unde IDS a adăugat recent noi stații de alimentare la rețeaua sa și construiește stații de alimentare complet noi în țări din Europa Centrală care fac deja parte din rețeaua IDS, cum ar fi la Gdansk, Polonia.

În plus, rețeaua din Europa de Vest este în continuă extindere, pe măsură ce compania continuă să investească și să își consolideze rețeaua în țări în care compania este activă de mult timp, cum ar fi Germania, Olanda, Franța și Italia. Construcția unei stații de alimentare complet noi la Mulhouse în Franța și extinderea rețelei IDS cu 13 puncte de alimentare suplimentare în Germania sunt câteva exemple bune în acest sens.

Puncte de alimentare poziționate strategic

Situate fie în apropierea unei frontiere, a unui port, lângă o intersecție de autostrăzi sau pe o rută majoră de acces, populară în rândul șoferilor de camion, poziția fiecărui punct de alimentare nou a fost identificată și planificată cu atenție. Scopul este de a oferi stații de alimentare în locuri unde există spațiu suficient pentru aceasta, oferind astfel cea mai bună variantă de acces pentru șoferii de camion, precum și toate utilitățile necesare.

Pieter Declerck, Manager General al IDS Europe, confirmă faptul că deschiderea acestor puncte de alimentare noi face parte dintr-un plan pe termen lung: „Fiecare dintre aceste puncte de alimentare noi este o dovadă a angajamentului companiei IDS de a oferi clienților, la nivel paneuropean, serviciile pe care le doresc și de care au nevoie, dar nu ne vom opri aici și în viitor vom continua să investim.”

Prioritatea nr. 1: satisfacția clienților

IDS se concentrează pe furnizarea celor mai bune servicii posibile pentru a obține cel mai înalt nivel de satisfacție al clienților în rândul companiilor de transport pe distanțe lungi. Acesta este motivul pentru care au fost efectuate, de exemplu, investiții atât de mari în securitate și control, compania ajungând astfel lider de piață în acest domeniu. Tot datorită acestui lucru, în prezent este posibilă plata anticipată a oricăror taxe sau tichete care pot fi necesare pe drumurile europene.

IDS a fost primul furnizor de carburant care a lansat un card inteligent de carburant, fără contact, cu cip RFID (identificare prin frecvență radio) și număr personal PIN, prin care tranzacțiile se efectuează mai rapid și mai sigur. Fiecare tranzacție este supusă unei verificări de autorizare online și o echipă de securitate este disponibilă pentru a monitoriza toate tranzacțiile suspecte 365 de zile pe an.

ids statii carburanti

Prin intermediul site-ului web, clienții IDS pot gestiona, bloca sau seta cantitatea maximă de carburant care poate fi alimentată în orice moment, pentru fiecare card și punct de alimentare. De asemenea, clienții pot vedea orice tranzacție efectuată oriunde în rețea. IDS furnizează un serviciu care garantează un nivel maxim de informații și transparență pe tot parcursul operațiunii de alimentare cu carburant.

IDS a lansat recent un serviciu care face posibilă plata electronică, fără numerar, a taxelor de autostradă în toată Europa, o soluție convenabilă care asigură controlul asupra plăților securizate. Acesta este un alt exemplu prin care clienții IDS primesc tot ceea ce au nevoie când sunt în deplasare.

Despre IDS

Cu puncte de alimentare în poziții-cheie, inclusiv zone de trecere a frontierei și centre de transport și comerciale importante, International Diesel Service (IDS) este o companie dedicată îndeplinirii cerințelor de alimentare cu carburant ale firmelor de transport rutier internațional și pe distanțe lungi.

Fiind unul dintre principalii furnizori de carduri de carburant din Europa, rețeaua IDS cuprinde 600 de puncte de alimentare, poziționate strategic și oferă prețuri competitive, pe toate traseele rutiere importante din Europa.

Fiecare stație de alimentare IDS este dotată cu terminale de plăți securizate fără contact, oferind posibilitatea de gestionare și monitorizare la distanță prin intermediul site-ului web și servicii integrate în soluțiile de securitate IDS, fiind printre cele mai bune de pe piață. Stațiile de alimentare sunt deschise nonstop și sunt ușor accesibile pentru camioane.

International Diesel Service face parte din Kuwait Petroleum International, o filială a Kuwait Petroleum Corporation, unul dintre principalii producători de petrol din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.