T-Festival 3 zile la Romexpo. Concert Antract în debut iar de "Ziua tuturor transportatorilor" – 9 Mai, Cristi Minculescu & Band 

Astăzi își deschide porțile T-Festival, cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei, organizat de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), eveniment a cărui avanpremieră a avut loc în 26 aprilie în Piaţa Victoriei din Bucureşti, printr-o spectaculoasă paradă de camioane tunate şi motociclete customizate.

T-Festival se derulează pe parcursul a 3 zile (8-10 mai), la complexul expozițional Romexpo din București, și reuneşte cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii.

”Suntem deosebit de mândri că vom organiza în parteneriat cu IRU, pentru prima dată în cadrul T-Festival, o conferință internațională care va dezbate unul dintre cele mai arzătoare subiecte ale industriei de transport: “Competiția loială în transporturile rutiere – Provocări și soluții pentru facilitarea comerțului echitabil și transportului în UE și regiunea eurasiatică”. Conferința se bucură de prezența unor speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeană, IRU, asociații ale transportatorilor rutieri din 22 de țări”, a declarat Radu Dinescu, secretar general UNTRR.

“Mai mult, organizăm și alte seminarii tematice dedicate industriei transporturilor pe perioada celor trei zile ale festivalului, deoarece acest eveniment este fără îndoială, în primul rând, o oportunitate pentru noi colaborări și oportunități de afaceri între transportatori și clienții acestora, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adresează industriei transporturilor”, a adăugat el.

În cadrul evenimentului își vor expune ultimele modele de vehicule și noutăți partenerii T-Festival – UNTRR, Scania, Daf (EVW Holding), Mercedes Benz, Volvo, Renault, Krone (CTE Trailers), Mol România, Goodyear, Castrol, Oscar Downstream, Alpha Bank, AS24, Vialtis, BMW Motorrad, Motorcycle Support, Școala Auto-Moto AMI și Pro-Bike.

De asemenea, vor fi organizate mai multe zone speciale dedicate posesorilor de motociclete Harley Davidson, firmelor de transport pasageri și transport mărfuri, Poliției rutiere și Regiei Autonome de Transport București (RATB).

motociclete, t-festival, parada, untrr

Publicul va mai putea vedea demonstrații de trial biciclete, drift camioane și motociclete, dar va putea încerca și un drive test cu camioane sau motociclete. Cei prezenți vor putea asista și la un workshop de ”Aero – Art Custom Airbrush”.

Concerte incendiare

Astăzi va urca pe scena festivalului trupa Antract, iar mâine, 9 mai, de “Ziua tuturor transportatorilor”, după o paradă a camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur,  seara va concerta Cristi Minculescu & Band.

camion, t-festival, parada, untrr 3

Campania de siguranță rutieră ”Copilul de azi, șoferul de mâine”

Copiii vor primi o atenție deosebită, întrucât UNTRR va lansa cu această ocazie site-ul www.educatierutiera.ro și campania de siguranță rutieră ”Copilul de azi, șoferul de mâine”.

Sâmbătă, 9 mai, se vor organiza concursuri de îndemânare karturi și trotinete, cunoștințe privind circulația rutieră și desenat, iar cei mai pricepuți copii vor fi premiați cu carduri cadou, skateboard-uri, seturi de badminton, rucsacuri sau mingi de fotbal sau de volei.

De asemenea, între orele 10:00 și 12:00 pe scena festivalul va urca trupa ”Fabrica de muzică”, școala de dans ” Clasele sportive ale școlii 45 – Titu Maiorescu” și Răzvan Gogan cu trupa „Amicii” și grupul Fargolino.

Un bilet pentru o zi costă 29 de lei iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival este 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, pe www.eventim.ro și pe www.iabilet.ro și la intrarea în Romexpo. Publicul poate găsi mai multe informații despre T-Festival pe www.t-festival.ro. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.