Intalnire de gradul 0: Adam Scott si David Coulthard, in noul Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake

Adam Scott, celebrul jucator australian de golf si ambasadorul brand-ului Mercedes-Benz, va participa saptamana aceasta la editia cu numarul 141 a Open Championship – cel mai vechi turneu mondial de golf si singurul de mare anvergura care nu are loc pe teren american. Este, de asemenea, al doilea an consecutiv cand Mercedes-Benz se implica in acest turneu de traditie in calitate de Masina Oficiala a turneului Open Championship. Inainte de inceperea  evenimentului, un moment inedit a fost marcat de aparitia pilotului Mercedes-Benz, David Coulthard, care l-a surprins pe Adam Scott printr-o invitatie la un tur cu noul CLS 63 AMG Shooting Brake. Acest model va fi prezentat in premiera mondiala zilele urmatoare.

In timpul plimbarii cu masina, prin zona pitoreasca din Lancashire, cei doi au dezbatut pe tema pasiunilor comune: automobilele Mercedes-Benz si golful. “A fost o cursa fantastica! De-a dreptul surprinzator sa fiu condus de David Coulthard catre terenul de golf. Mi-a facut placere compania sa – e foarte interesant sa-l asculti vorbind despre pilotaj.” a declarat Adam Scott, plin de entuziasm.

Apoi Adam Scott a revenit la o sesiune de antrenament pentru Open, iar David Coulthard si-a continuat drumul catre punctele istorice Royal Lytham si St. Anne’s Golf Club.

David Coulthard s-a declarat impresionat de noul CLS Shooting Brake: “Imi place spiritul inovator Mercedes-Benz, care aduce mereu concepte noi pe piata, iar CLS Shooting Brake este un concept care va prinde, cu siguranta. Avantajul principal este ca ofera toate beneficiile unui autoturism sport si poate fi folosit, cu usurinta, in traficul de zi cu zi. In plus, pune la dispozitie un spatiu suficient pentru un automobil din aceasta clasa.”

Puteti accesa imaginile de la sedinta foto cu David Coulthard, Adam Scott si noul CLS 63 AMG Shooting Brake, accesand: https://daimler.cms-gomex.de

“Cea mai rapida prindere”

David Coulthard a intrat de curand in cartea recordurilor Guinness World Records Book. Imaginile unice surprinse chiar in timpul demonstratiei pot fi descarcate de pe https://www.youtube.com/mercedesbenzuk si il prezinta pe David Coulthard la volanul unui SLS AMG Roadster, atunci cand a reusit sa doboare recordul pentru prinderea celei mai indepartate lovituri de golf cu o masina aflata in miscare. Jucatorul profesionist de golf, Jake Sheperd, a lovit mingea cu o viteza de 178 mile pe ora. Aceasta a aterizat, dupa o traiectorie de 275 de metri, intr-un automobil super sport de la Mercedes-Benz, condus cu 120 de mile pe ora. Punctul de impact a fost locul dintre scaunele modelului SLS AMG Roadster. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.