Isuzu, un brand reprezentativ în portofoliul EVW Holding. “Samuraiul”, tot mai apreciat pe piața românească

Isuzu este cel mai vechi fabricant de autovehicule din Japonia (1916) și unul dintre cei mai mari producători de vehicule comerciale la nivel mondial. Isuzu Motors se află pe locul 1 în lume la capitolul producția de motoare diesel pentru vehicule comerciale. Departamentul de vânzări vehicule comerciale Isuzu al EVW Holding a luat ființă în 2012 și s-a remarcat în 2013 prin rezultate foarte bune. Dat fiind nivelul pieței de vehicule comerciale ușoare, EVW Holding devine astfel în foarte scurt timp cel mai important dealer Isuzu în România.

Odată cu intrarea în portofoliul EVW Holding a brandului Isuzu Seria N (3,5 – 7,5 tone), compania își completează oferta reușind să acopere și segmentul de piață 3,5 – 7,5 tone, care până acum nu era reprezentat prin brandul de tradiție DAF.

Brand managerul Isuzu, Mădălin Neacșu, se declară mulțumit după un an foarte greu, în care un ”new business”, a devenit componentă importantă în structura diviziei de Vânzări Vehicule Comerciale Noi. Cu 44 vehicule Seria N livrate în 2013 și o cifră de afaceri totală de peste 1 milion EUR pentru primul an, Mădălin este îndreptățit să creadă că viitorul este promițător. ” Prin aducerea noului brand am căutat sa oferim o gamă completă de vehicule comerciale partenerilor noștri.

isuzu

Chiar dacă Isuzu nu este un brand cu tradiție pe piața românească vehiculul s-a impus ușor în fața unor competitori mai cunoscuți datorită calităților incontestabile: robustețe, simplitate, fiabilitate, consum scăzut de combustibil. În final toate aceste calități facilitează un singur lucru: productivitatea.” – a mai spus Mădălin Neacșu – brand manager Isuzu (EVW Holding).

Pentru 2014 departamentul Isuzu va adopta o strategie de consolidare și dezvoltare a echipei de vânzări astfel încât la final de an 2014, să poată contabiliza minim 60 unități livrate.

DEMO CU “SAMURAIUL”

La cerere, partenerii EVW au avut posibilitatea să testeze vehiculele pe teren prin programele demo EVW Holding în cadrul căroră partenerii primesc în exploatare vehicule Isuzu pentru a se convinge că produsul întrunește standardele de calitate chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.

isuzu 2

Răsplata lor este un vehicul extrem de robust, caracterizat de tradiționala fiabilitate japoneză și nu în ultimul rând, calitatea serviciilor aftersales cu acoperire națională pe care EVW Holding le pune la dispoziția clienților săi 24 de ore pe zi. În aceste condiții numeroasele contracte de achiziții Isuzu derulate in 2013 cu firme reprezentative la nivel național, nu reprezintă o surpriză.

CEL MAI ROBUST VEHICUL DIN CLASA SA

Vehiculele Isuzu Seria N se remarcă prin robustețe și rezistență în condiții de exploatare maximă; șasiele sunt extrem de robuste, vehicule puternice construite să se adapteze oricarei misiuni de transport.

semprest1

Dacă vorbim despre securitate, Isuzu Seria N este lider atât în ceea ce privește securitatea activă cât și sistemele de securitate pasivă. Cabinele sunt bine antifonate și confortabile, motoarele sunt mai puternice și mai eficiente. Isuzu N poate fi alegerea dumneavoastră și pentru diversitatea oferită de modelele Seriei N. Puteți alege configurația care se pliază cel mai bine pe nevoile de business dintre 9 submodele diferite: L35 Adaptor, N35 Crew H, N35 H, N35 F, N35 K, P50 H, P60 H, P75 H, P75 M.

compania_apa_BV2

EVW Holding este un business construit de peste 21 de ani în jurul camionului. Oferim azi servicii integrate clienţilor noştri transportatorii prin cele cinci divizii de business:

– vânzări camioane noi (DAF, Isuz);

– vânzări camioane rulate (toate mărcile);

– service camioane (Service Autorizat DAF, service pentru toate mărcile de vehicule comerciale);

– vânzări piese camioane (OE DAF şi after-market);

– vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi second line). (R.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.