Karsan a ajuns în România

Anadolu Automobil Rom a semnat un contract de distribuţie cu Karsan Otomotiv, una dintre companiile cu cele mai vechi rădăcini în segmentul autovehiculelor din Turcia.

„Suntem mandri că, prin semnarea contractului cu Anadolu Automobil Rom, am intrat pe piaţa din România. În ciuda situaţiei economice dificile din Europa, considerăm că piaţa de aici este în creştere şi suntem convinşi că, în curând, România va deveni una dintre cele mai importante pieţe ale noastre de pe Continent“, a declarat Kagan Deniz, director de export al Karsan Otomotiv.

În 2009 a fost lansat conceptul „Limitless transport solutions“, conform căruia s-a pornit producţia unei game complete de vehicule, de la autoturisme până la camioane şi autobuze.

Astăzi, în oraşul Bursa, Karsan Otomotiv deţine o linie de producţie ultra-modernă, flexibilă, unde se produc sub licenţa Hyundai Truck HD75/35, autobuzele urbane BredaMenarinibus şi sub marca proprie Karsan, modelele Jest, Star şi Atak, acestea din urmă urmând a fi „vârful de lance“, cel puţin în încercarea de pătrundere a pieţei din România.

„Avem convingerea ca acest parteneriat nou creat între Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret şi Anadolu Automobil Rom va oferi pieţei de transport persoane din Romania răspunsul pentru o gamă largă de provocari, iar modelele verificate de business de pe piaţa de transport din Turcia vor fi aplicate cu succes şi pe piaţa din România“, a concluzionat Magda Peşu, director general al Anadolu Automobil Rom, reprezentanţa Karsan în România.
Alexandru STOIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.