Kovesi a semnat prelungirea cu 6 luni a mandatului lui Morar

Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a dispus, vineri, prelungirea delegarii lui Daniel Morar in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, incepand din 13 august, pentru 6 luni, anunta Ministerul Public, intr-un comunicat.

“Prin ordin al doamnei Laura Codruta Kovesi, procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, din data de 3 august 2012 s-a dispus delegarea domnului procuror Daniel Marius Morar in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Delegarea este dispusa incepand cu data de 13 august 2012, pentru o perioada de 6 luni, deoarece actuala delegare a domnului procuror Daniel Marius Morar va expira la data de 12 august 2012”, se arata in documentul remis de Ministerul Public.

In conditiile in care ministrul Justitiei nu a facut inca o propunere de numire in functia de procuror sef al DNA, delegarea lui Daniel Morar in aceasta functie putea fi prelungita, potrivit legii, pentru inca 6 luni. Conform procedurii, Daniel Morar si-a inaintat, joi, consimtamantul de a ramane in pozitia de sef al DNA pana la desemnarea unui succesor. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.