La Harley-Davidson Bucuresti se dă startul sezonului

Sâmbătă, 26 aprilie, Harley Davidson Bucuresti îi invită pe admiratorii motociclismului la un Spring Barbeque în stil American. „Spiritul liber și rebel specific acestui brand legendar se va exprima sâmbăta aceasta la un eveniment ce marchează oficial deschiderea sezonului în care drumul liber e cel mai bun prieten al motoarelor”, arată organizatorii.

După lansarea în 2013 a modelului H-D Street™ 750 și a proiectul RUSHMORE, cel mai mare producător de motociclete din America continuă să surprindă. Harley-Davidson a pregătit pentru piața mondială trei motociclete noi, cu ajutorul cărora își extinde linia diversificată de modele de stradă.

Astfel, în această lună sunt lansate modelul Dyna Low Rider™, deopotrivă retro și modern, precum şi două modele ce vor putea fi văzute sâmbătă la Bucureşti: agil SuperLow™ 1200T și Street Bob Ediție Specială.

Alături de cele 4 modele lansate în septembrie 2013, Harley-Davidson marchează acum cea mai mare lansare de modele noi din istoria de 110 ani a brandului.

„Vino să îi cunoști pe cei ce dețin o motocicleta Harley-Davidson® și să stai de vorbă cu membrii clubului HOG București (Harley Owners Group®) într-o atmosferă în care împărtășim aceeași pasiune. Te invităm să ne bucurăm împreună de o zi însorită, plină de bună dispoziție într-un spirit de libertate specific Harley-Davidson, la o sărbătoare câmpenească Harley Spring BBQ. Vino cu familia și prietenii și incearcă-ți şansa unui câştig la tombolă. Vei putea câștiga premii marca Harley-Davidson”, se arată în invitaţia lansată de organizatori.

Reperele evenimentului:

DATA/ORA: 26 aprilie 2014/10:00-16:00

LOCUL: Harley Davidson București, Șoseaua București – Ploiești, 42-44

ACCESUL: Liber, deschis oricărui admirator al motociclismului. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.