Licitaţie SRI de 70 milioane lei pentru echipamente IT. Ghici cine va câștiga

Serviciul Român de Informaţii (SRI) organizează în martie licitaţie pentru achiziţionarea de echipamente IT necesare realizării unui sistem informatic ce va permite interoperabilitatea bazelor de datele ale principalelor instituţii ale statului. Valoarea contractului este estimată la 70 milioane de lei (cu TVA).

Termenul limită pentru depunerea ofertelor expiră în 16 martie, ora 10.00, conform anunţului de participare publicat de Unitatea Militară 0929 Bucureşti, pe www.e-licitatie.ro.

Contractul presupune achiziţionarea de pachete software şi sisteme informatice, rutere de reţea, servere, diverse servicii de dezvoltare de software şi sisteme informatice, precum şi servicii de formare profesională şi simulare în domeniul echipamentelor de securitate.

Finanţarea contractului, a cărui durată va fi de 7 luni de la data atribuirii, va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile.

SRI a mai derulat, începând cu ianuarie 2014, un număr de 12 licitaţii care au vizat achiziţionarea de echipamente şi servicii de instruire pentru realizarea unui sistem naţional de protecţie a infrastructurilor IT&C de interes naţional împotriva ameninţărilor provenite din spaţiul cibernetic. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.