Locuri de muncă prin reţeaua Eures: O companie din Ungaria angajează 75 de şoferi, în Norvegia şi Germania se caută bucătari

Compania Gartner Intertrans Hungaria KFT din Ungaria angajează 75 de şoferi de transport internaţional cu camion frigorific şi camion cu prelată, iar în Norvegia şi Germania se caută bucătari, patiseri şi manageri de restaurant, ofertele de muncă fiind disponibile în reţeaua europeană de ocupare Eures. Salariile oferite variază între 300 şi peste 2.000 de euro lunar.

Candidaţii pentru cele 75 de posturi de şofer oferite de compania Gartner Intertrans Hungaria KFT din Ungaria trebuie să aibă minim 1 an experienă în spaţiul Uniunii Europene, fără să cunoască obligatoriu o limbă străină.

Salariul oferit este de 98.000 forinţi/lună (aproximativ 330 de euro), la care se adaugă şi alte beneficii, putându-se ajunge la un total net de 350.000 – 395.000 forinţi/lună.

Contractele vor fi încheiate pe perioadă nedeterminată.

În Norvegia, un restaurant cu specific japonez din Oslo angajează un bucătar şef care să aibă un nivel ridicat de pregătire a preparatelor japoneze şi a serviciilor, capacitatea de a lucra cu o echipă mare şi să fie în măsură să demonstreze şi calităţi financiare.

Pentru ocuparea acestui post se cer bune cunoştinţe de limba engleză şi se oferă un salariu de cel puţin 39.000 euro brut/an, în funcţie de calificare şi experienţă. De asemenea, angajatorul poate acoperi cheltuieli pentru transport şi asistă lucrătorul în procesul de găsire a unui apartament şi ajută la aducerea familiei în Norvegia.

Contractul este cu normă întreagă, pentru 1 an, cu posibilitate de prelungire.

Acelaşi restaurant mai angajează şi un patiser calificat şi cu experienţă pe un post similar, precum şi 3 bucătari, pentru acelaşi salariu.

O firmă din localitatea Bergen din Norvegia angajează un senior inginer electric pentru proiectare echipamente electrice, pregătirea de cereri şi comenzi de echipamente şi instrumente adecvate, urmărirea asamblării electrice şi punerea în funcţiune a sistemelor electrice, suport tehnic pentru personalul de service.

Cei interesaţi trebuie să aibă studii superioare în domeniul electric (licenţă sau master) şi cel puţin 7 ani experienţă în proiectare electrică.

Contractul este permanent iar salariul va fi cuprins între 41.000 şi 82.000 euro brut/an, oferindu-se asigurare şi pachet pentru deplasare.

În aceeaşi localitate norvegiană este disponibil un post de bucătar a la carte, pentru care sunt necesari minim 3 ani de experienţă şi cunoştinţe bune de limba engleză. Salariul oferit variază între 39.000 şi 47.000 euro brut/an, în funcţie de calificări şi experienţă.

Hotelul Marriott din Frankfurt are 10 posturi de manager restaurant a la carte/personal serviciu banchet. Candidaţii trebuie să aibă calificare şi experienţă profesională pe un post similar. De asemenea, angajatorul solicită un aspect îngrijit şi bune maniere, dar şi foarte bune cunoştinţe de limba germană – nivel C2, dar şi de limba engleză – nivel B2.

Salariul nu este specificat, însă angajatorul asigură cazare şi masă.

Activitatea se desfăşoară începând cu 1 octombrie, pentru o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu normă întreagă (40 ore/săptămână) şi se lucrează şi în weekend şi de sărbătorile legale.

Acelaşi hotel angajează şi 5 bucătari, care trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba germană, cel puţin nivel B1, iar cunoştinţele de limba engleză reprezintă un avantaj.

În Belgia este disponibil un post de manager proiect, absolvent de studii universitare cu o experienţă de 6 ani în IT sau studii non-universitare cu o experienţă de 12 ani în IT, cu minim 2 ani experienţă în management de proiect în construcţia sistemelor de informaţii.

Tot în Belgia este disponibil un post de analist programator care să aibă studii superioare şi minim doi ani de experienţă în IT sau non-universitare cu minim 4 ani de experienţă în IT, precum şi cel puţin 1 an de analiză şi experienţă în programare.

Pentru niciunul dintre cele două posturi nu este precizat salariul oferit.

În Italia este disponibil un post îngrijitor de copil în localitatea Largo San Giorgio.

Familia italiană caută urgent, pentru o perioadă de câteva luni, o fată serioasă pentru îngrijirea unui copil de 20 luni. Persoana trebuie să asigure îngrijirea copilului şi să se ocupe şi de câteva probleme gospodăreşti.

“Se caută o persoană serioasă, sociabilă, cu simţul umorului, care să dorească să îngrijească un copil de 20 luni şi în călătorii”, se arată în anunţul de angajare.

Candidatele trebuie să ştie limba italiană şi au un avantaj dacă vorbesc şi o limbă scandinavă.

Se oferă un salariu de 100 de euro pe săptămână şi se asigură cazare şi masă, plus cheltuieli de deplasare. (M.S.)

Imagine: Valentin DESPA

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.