„Logistics Expert”, joc pentru iPhone şi Android lansat Gebrüder Weiss

„Logistics Expert” este un joc pentru iPhone şi Android, lansat pe piaţă de către compania de transport şi logistică Gebrüder Weiss. Jocul se poate descărca gratuit. Acest puzzle este primul joc online pe care prestatorul de servicii în domeniul transporturilor şi al logisticii îl lansează pe piaţă. Scopul jocului este acela de a aduce unul dintre stivuitoarele Gebrüder Weiss la rampa de încărcare, cât mai rapid posibil. Drumul este însă blocat de cutii, paleţi şi alte materiale ambalate, care, printr-un know-how logistic, trebuie aşezate la locul potrivit.

Cu 40 de niveluri de dificultate, jocul se adresează unui grup ţintă divers – de la începători până la profesionişti. Succes asigurat: încă din perioada de testare, care a durat câteva săptămâni, aplicaţia de la GW a înregistrat peste 2000 de descărcări. Versiunea actuală a jocului este compatibilă cu iPhone, iPad, precum şi cu smartphone-urile Android, putând fi descărcată gratuit.

„Prin jocul Logistics Expert, dorim să ajungem la marii utilizatori de telefoane mobile, cărora să le stârnim interesul pentru domeniul logisticii prin intermediul jocului”, a declarat Thomas Konrad, directorul Corporate Marketing Services & Communications în cadrul companiei Gebrüder Weiss. Această companie, cu o tradiţie de peste 550 de ani în domeniul transporturilor, nu ocupă pentru prima dată poziţia de pioner în domeniul marketingului online. Propria pagină web a companiei demonstrează că aceasta reprezintă una dintre primele companii din domeniul echipamentelor mobile. În plus, compania Gebrüder Weiss utilizează toate canalele de social media pentru comunicarea cu clienţii, angajaţii, precum şi cu opinia publică interesată.

Dialogul este prezent şi în cadrul jocului Logistics Expert. Aplicaţia dispune de aşa-numitul Web Highscore. Astfel, utilizatorii îşi pot compara propriul scor cu cel al altor jucători sau pot vedea poziţia ocupată în clasamentul general. Rezultatele obţinute pot fi, de asemenea, distribuite direct pe Facebook şi pe Twitter.

Informaţii suplimentare la www.gw-world.com // www.gw-moves.com

Despre Gebrüder Weiss

Cu peste 5.000 de angajaţi, 162 de puncte de lucru proprii şi o cifră de afaceri anuală de peste un miliard de euro (2011), Gebrüder Weiss se numără printre companiile de top din domeniul transporturilor şi logisticii din Europa.

Sub umbrela Gebrüder Weiss Holding AG cu sediul în Lauterach (Vorarlberg), compania cuprinde pe lângă domeniile de activitate principale transporturi terestre, transporturi aeriene şi maritime şi logistică, şi o serie de soluţii specializate în funcţie de domeniu şi companii afiliate – printre care firma de consultanţă în domeniul logisticii x|vise, tectraxx (specialist în domeniu pentru companiile de top), inet-logistics (soluţii software pentru managementul transporturilor TMS), Railcargo (transporturi feroviare) şi serviciul pentru colete Gebrüder Weiss, în colaborare cu compania austriacă DPD.

Această diversitate de servicii permite concernului să reacţioneze în mod rapid şi flexibil la necesităţile clientului. Prin numeroase măsuri de ordin ecologic, economic şi social, concernul, a cărui istorie în domeniul transporturilor se întinde pe o perioadă de peste 500 de ani, este în prezent cunoscut şi ca pionier în domeniul economiei durabile. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.