Atenționare MAE de călătorie în Grecia: 5 zile de grevă în transporturi

Ministerul Afacerilor Externe atenționează românii care călătoresc în Republica Elenă că în intervalul 20 – 24 iunie, protestul Federației Sindicatelor din Aviația Civilă va afecta programul de zbor în aeroporturile regionale elene.

De asemenea, Federația Panelenă a Căilor Ferate și sindicatele lucrătorilor feroviari au anunțat, oprirea lucrului în zilele de joi, 16 iunie 2016 și marți, 21 iunie 2016, în următoarele intervale orare: 5,00 – 8,00, 13,00 – 16,00, 21,00 – 24,00 și declanșarea unei greve de 24 de ore pentru ziua de miercuri, 22 iunie 2016.

Vor fi anulări și modificări ale rutelor din rețeaua feroviară interurbană și cea suburbană din Atena, Salonic și Patra, precum și ale trenurilor care asigură legătura cu aeroportul din Atena și ale curselor de autobuze de pe traseul Kiato – Patra.

MAE recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și le reamintește cetățenilor români care se deplasează în străinătate că au la dispoziție aplicația ‘Călătorește în siguranță’ (disponibilă gratuit în ‘App Store’ și ‘Google Play’), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.