Marcajele rutiere din Odorheiul Secuiesc, finalizate

SC Industrie Mică Prahova SA a încheiat a doua etapă a lucrărilor de marcare a drumurilor din Odorheiul Secuiesc. Au fost realizate următoarele tipuri de lucrări: marcaje longitudinale, marcaje transversale, marcaje diverse și marcaje prin săgeți și inscripții, se arată în comunicatul remis redacţiei.

În prima etapă au fost realizați circa 2.125 mp de marcaje rutiere longitudinale precum și circa 3.290 mp marcaje rutiere transversale cu vopsea clasică pe bază de solvent organic de culoare albă cu microbile.

Etapa a doua a inclus trasarea marcajelor rutiere din cartierele de locuit, acestea fiind executate pe îmbrăcăminte asfaltică veche (de peste un an), dar și marcaje rutiere executate pe îmbrăcăminte asfaltică nouă. Au fost trasate și benzi rezonatoare în apropierea trecerilor de pietoni, acestea fiind realizate cu vopsea bicomponentă.

Cele două etape au fost realizate în perioada 25 iunie – 7 iulie, respectiv între 21 – 25 octombrie. SC Industrie Mică Prahova SA a câștigat licitația organizată de Primăria Municipiului Odorheiul Secuiesc în luna mai a acestui an.

Industrie_Mica

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din anul 1990. Printre clienții importanți se numără: Consiliul Local Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Mediaș și Primăria Municipiului Câmpina.

În acest an, societatea a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere, devenind astfel una dintre organizațiile care, prin implicarea activă în promovarea principiilor și a bunelor practici în domeniu, își asumă astfel o parte din responsabilitatea pentru siguranța rutieră în Uniunea Europeană. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.