Mercedes-Benz este Masina Oficiala a turneului Open Championship

Pentru al doilea an consecutiv, Mercedes-Benz este Masina Oficiala a turneului Open Championship, desfasurat intre 19 si 22 iulie, in cadrul celebrului club de golf din Anglia, Royal Lytham & St Annes Golf Club. Astfel, Mercedes-Benz va asigura serviciile de transport prin cele 60 de autoturisme oferite – o flota ce contine numeroase exemplare din modelul eco-friendly, S 350 Blue TEC. In plus, alte 40 de autoturisme Mercedes-Benz vor fi puse la dispozitia celor de la R&A, The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews, si invitatilor acestora. “Recunoasterea ca Masina Oficiala a Open Championship ne onoreaza, deoarece marcheaza inca o data legatura puternica dintre golf si compania Mercedes-Benz la nivel mondial”, declara Lueder Fromm, Director Global Marketing Communications Mercedes-Benz Cars, citat in comunicatul Mercedes-Benz transmis redactiei.

Strategia de comunicare a evenimentului este focusata pe noul CLS 63 AMG Shooting Brake, care se lanseaza chiar in cadrul Marelui Premiu Formula 1 de la Hockenheimring. Sesiunea foto cu ambasadorul brandului, Adam Scott, langa noul CLS Shooting Brake, va fi promovata in print, online si TV, precum si pe pagina facebook.com/MercedesBenzGolf.

“Campionul Darren Clarke a ajuns la terenul de golf intr-un CLS Shooting Brake pentru a preda trofeul de campion Claret Jug catre Peter Dawson – CEO R&A”, continua Lueder Fromm. “Adam Scott va conduce CLS Shooting Brake in calitate de masina oficiala toata saptamana”, a adaugat acesta.

Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa admire noul model CLS Shooting Brake la standul special amenajat de Mercedes-Benz. Alaturi de acesta, vor fi expuse noile: SL, M-Class, A-Class si Concept Style Coupe, ce prefigureaza lansarea unui coupe in patru usi, apartinand segmentului sport-executive.

Mercedes-Benz va asigura serviciile de transport in cadrul turneului de golf prin cele 60 de autoturisme oferite – o flota ce contine numeroase exemplare din modelul eco-friendly, S 350 Blue TEC. In plus, alte 40 de autoturisme Mercedes-Benz vor fi puse la dispozitia celor de la R&A, The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews, si invitatilor acestora.

Competitia “Drive to the Major”

Trofeul Mercedes a fost creat in anul 1989 sub forma unor serii internationale de turnee premium pentru amatorii de golf. Toti participantii la aceste competitii se puteau inscrie si in turneul “Drive to the Major”. Cei calificati in cadrul acestei competitii isi disputa locul pentru a intra in programul Monday After Event, ce are loc imediat dupa Open Championship, avand sansa unica de a calca pe urmele legendelor si participantilor de la turneul oficial. Mai mult, se pot bucura de statutul de invitati ai Mercedes-Benz la turneul Open Championship, unde au ocazia sa ii cunoasca pe ambasadorii brandului: Adam Scott si Marcel Siem.

Mercedes-Benz si golful

Mercedes-Benz este o prezenta constanta in lumea golfului inca din anul 1980, avand calitatea de Masina Oficiala in trei dintre cele mai importante competitii din domeniu: Masters in Augusta (2008), PGA Championship (2010) si Open Championship (2011). Mercedes-Benz sustine golful amator si profesionist la nivel international. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.