Meridian Taxi, stăpână pe Gara de Nord

Societatea comercială Meridian Taxi SRL este câştigătoarea licitaţiei publice deschise cu strigare pentru închirierea spaţiului de la Gara de Nord Bucureşti, cu destinaţia parcare taxi – îmbarcare/debarcare călători, informează, luni, CFR SA. Caietul de sarcini a fost achiziţionat de 10 agenţi economici, dar documentaţia de participare a fost depusă de un singur ofertant, firma amintită mai sus.

Dreptul de folosință a terenului de 300 mp situat la intrarea în Gara Bucureşti Nord – zona Coloane, a fost atribuit la preţul de 5 lei/mp/lună, fără TVA.

Termenul pentru semnarea contractului este de 5 zile de la adjudecare.

Meridian Taxi are obligația să instaleze 4 touchscreen-uri, un sistem video de supraveghere, bariere la intrarea și la ieșirea din spațiu, să asigure personalul necesar operării acestora și să semnalizeze existența acestei stații oficiale de TAXI în interiorul Gării de Nord.

Prin atribuirea acestui tip de serviciu către o societate specializată, conducerea CFR SA vrea să mărească gradul de siguranță a călătorilor și să elimine pirateria din taximetrie.

Amintim că, pentru îmbunătăţirea imaginii Gării de Nord şi a creșterii calității serviciilor oferite călătorilor, CFR SA a implementat de curând rețeaua de internet wi-fi gratuit şi a lansat profilul de Facebook https://www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti.

Totodată, conducerea CFR a instalat panouri indicatoare bilingve, pentru o mai ușoară orientare a călătorilor şi a schimbat chioşcurile de la capătul peroanelor.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.