MHS Truck & Bus lansează parteneriatul MAN Finance alături de Porsche Finance Group România

MHS Truck & Bus, importator general și distribuitor al vehiculelor comerciale MAN în România, anunță lansarea parteneriatului local de cooperare cu Porsche Finance Group România, finanțatorul oficial al mărcilor concernului Volkswagen în România. MAN Finance va fi noul brand prin care clienții care achiziționează camioane MAN vor beneficia de produse și servicii financiare complete, de la procesul de achiziție și până la finanțare și asigurare.

În contextul unei piețe în creștere, principalii jucători de pe piața de vehicule comerciale grele au identificat nevoia clienților de flexibilitate în ceea ce înseamnă alegerea produsului ce li se potrivește. Noul brand, MAN Finance reprezintă o inițiativă ce le oferă clienților opțiuni noi, atât în ceea ce privește achiziția, cât și finanțarea și asigurarea camioanelor.

Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group, importator general și distribuitor MAN în România spune despre acest parteneriat: „Într-un mediu de afaceri competitiv, în continuă creștere, necesitatea de a oferi clienților servicii complete devine din ce în ce mai accentuată. Lansarea noului parteneriat MAN Finance, în România, le oferă clienților posibilitatea de a obține de la aceeași sursă toate serviciile conexe achiziției. Acest parteneriat unește oferta variată în materie de vehicule comerciale MAN cu experiența în finanțare și asigurare a Porsche Finance Group România.”

„Proiectul MAN Finance este o premieră, întrucât completează portofoliul Porsche Finance Group România prin intrarea pe segmentul de finanțare și asigurare a vehiculelor grele, ca urmare a parteneriatului cu reprezentantul mărcii MAN în România. Astfel, noul brand MAN Finance este dovada respectului pe care o aducem clienților noștri, prin servicii complete de finanțare și asigurare a vehiculelor, menite să le faciliteze acestora activitatea de afaceri.”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

MAN Finance este un parteneriat care se adresează tuturor clienților existenți sau potențiali de camioane MAN și vizează atât clienții de flotă, cât și zona de clienți din sectorul IMM. Porsche Finance Group România a dezvoltat în acest sens toate fluxurile, produsele și logistica necesare derulării acestui parteneriat în sistem de retail, similar rețelei Porsche. Clienții care vor opta pentru produsele și serviciile puse la dispoziție în cadrul parteneriatului pot alege între achiziția autocamioanelor MAN prin Leasing financiar Clasic, PERFECT LEASING sau leasing operațional. Clienții care vor opta și pentru o poliță de asigurare vor putea alege între polițele de asigurare CASCO și RCA puse la dispoziție de cei 4 asigurători din portofoliu.

MAN Finance va încorpora resurse bilaterale: compania MHS Truck & Bus va fi responsabilă de procesul de vânzare a vehiculelor, inclusiv de promovarea soluțiilor de finanțare și asigurare MAN Finance, iar Porsche Finance Group România va oferi suport pentru vânzări și back-office în tot ceea ce implică finanțarea și asigurarea. În cadrul parteneriatului au fost dezvoltate produse financiare și de asigurare dedicate și au fost stabilite noi modalități de lucru, calibrate pe baza aportului celor două entități. Mai mult decât atât, Porsche Finance Group România și-a construit o echipă dedicată segmentului de business MAN Finance. Finanțarea activității MHS Truck & Bus de către Porsche Finance Group România presupune finanțarea de vehicule noi și rulate ale importatorului MAN.

În primele trei trimestre din 2015 înmatriculările de vehicule comerciale de peste 16 t au atins pentru prima dată în România un număr de peste 4.900 (din care 109 autospeciale), în creștere cu 40% faţă de aceeași perioadă a anului precedent.

Despre MAN Finance și MHS Truck & Bus

Proiectul MAN Finance este creat de MHS Truck & Bus împreună cu Porsche Finance Group România pentru a oferi servicii complete de finanțare și asigurare pe segmentul vehiculelor grele MAN. MHS Truck & Bus este importator general și distribuitor al vehiculelor comerciale MAN în România, compania fiind înființată de către Michael Horst Schmidt în anul 2007.

MHS Truck & Bus oferă o gamă largă de camioane noi și rulate, precum și service complet pentru toate produsele mărcii conform standardelor internaționale ale MAN. Pentru aceasta, compania a pus bazele unei rețele de service și parteneri de service în orașele cheie ale României.

Astfel, MHS Truck & Bus deține opt centre de competență proprii pentru vehicule comerciale. Pentru o prezență completă în România, MHS Truck & Bus a autorizat cinci parteneri de service. De asemenea, compania oferă serviciul de asistență non stop – Service 24 și service mobil în toată țara. Pentru distribuția de piese grupul MHS deține un depozit central în Sibiu, cu 10.000 repere de piese. Logistica disponibilă permite livrarea în mai puțin de 24 ore în orice punct din țară.

Pentru a oferi în permanență servicii de calitate, MHS Truck & Bus deține două centre de școlarizare, în București și Sibiu, având cinci traineri experimentați în domeniul tehnic.

Despre Porsche Finance Group România

Porsche Finance Group România se ocupă cu finanțarea și asigurarea autoturismelor aparținând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche și Das Weltauto.

Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienților săi soluții eficiente şi rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziționare directă, în showroom, finanțare prin leasing sau credit, asigurare pentru mașină şi o administrare eficientă a flotelor de mașini.

Porsche Leasing România oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piața românească și oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înființată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car și leasing operațional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi și rulate achiziționate în leasing sau credit  prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – sau achiziționate cu plata în numerar.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 45 de ani de experiență în finanțarea și asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.