Modificarea OG 27/2011, în şedinţa de Guvern de miercuri

Ministerul Transporturilor dă asigurări că proiectul de modificare a OG 27/2011 privind transporturile rutiere va fi promovat în următoarea şedinţă de Guvern. Comunicatul MT prin care aduce această precizare a fost remis redacţiei luni seară, cu puţin timp înainte ca transportatorii FORT să renunţe la protestele programate pentru marţi.

” Ministerul Transporturilor dă asigurări că va întreprinde toate demersurile necesare şi legale ca proiectul de act normativ ce vizează modificările OG nr.27/2011 privind transporturile rutiere să poată fi promovat în următoarea şedintă de Guvern”, se precizează în comunicatul MT.

“Menţionăm că proiectul de act normativ de modificare a OG nr. 27/2011 privind transporturile rutiere s-a aflat pe ordinea de zi a plenului Comisiei de Dialog Social din data de 19 noiembrie 2012, iar partenerii sociali şi-au exprimat un punct de vedere favorabil promovării acestuia. În momentul de faţă, proiectul de act normativ se află pe circuitul extern de avizare”, se mai arată în documentul ministerului. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

1 COMENTARIU

  1. Circul periodic la timisoara: am un handicap la umar si fac un tratament la timisoara pe ruta stamora-moravita-timisoara si niciodata nu prind loc pe scaun la autobuzele de dalboset. sunt pline de elevi, mai ales cel de 07.30 ce pleaca din moravita. platim 14 lei si nu avem minime conditii umane. cand spunem ceva soferului ne arunca vorbe de ocara, ne sfideaza, da muzica tare. este galagie, copiii se imping pentru ca nu au loc. va rugam sa faceti un control la autobuzele de la alfastar sa vedeti in ce conditii circula, cati calatori sunt in autobuzele de 07.35 ce pleaca din moravita spre timisoara, ce bilete elibereaza soferul autobuzului. nu elibereaza bon fiscal cu pretul intreg, nu apare niciunde pe bilet ora/ziua/ruta/pretul real in lei, stampila firmei.
    va rugam sa stopati acest flagel de coruptie. cine-i tine in spate pe acestia de la sc alfastar srl cu sediul firmei dalboset? pana cand se va intampla vreun accident, doamne fereste? si atunci cine va fi tras la raspundere? pana cand vor fi tolerati acesti evazionisti si cati bani dau la stat din bilete facute cu schenerul pe calculator? avem cateva bilete si le vom trimite si la garda financiara timisoara. va multumim pentru intelegere si credem in institutia dvs. ca va face dreptate

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.