MOL România și-a extins rețeaua la 143 de benzinării

Cu noua staţie deschisă la Şimian, chiar la intrarea în Drobeta-Turnu Severin dinspre Craiova – pe o arteră importantă de circulaţie, E 70-DN 6 -, MOL România şi-a extins la 143 de benzinării rețeaua de distribuție. Este a doua  a staţie de benzină din județul Mehedinți, iar investiţia a costat aproximativ 1,1 milioane de euro. Aici se vând carburanți de calitate: benzină Tempo 95 și EVO Benzină, motorină Tempo Diesel și EVO Diesel, precum și GPL. Parcarea este generoasă: poate găzdui simultan 4 autocare de pasageri sau vehicule comerciale de mare tonaj și 7 autoturisme. În suprafață de 3.900 mp, benzinăria este dotată cu 3 pompe multi-produs, inclusiv două pistoale cu alimentare rapidă pentru autovehiculele comerciale.

“Noua noastră benzinărie din Şimian, rezultatul unei investiții de 1,1 milioane de euro, este modernă, echipată cu tehnologie de ultimă oră, în concordanță  cu standardele înalte de calitate ale Grupului MOL. Ne extindem astfel prezența în zona de sud a României, pe o arteră importantă, utilizată și pentru tranzitul către Bulgaria și Serbia”, a declarat Kinga Daradics, CEO și Country Chairman al MOL România.

Benzinăria din Şimian este ideal amplasată pentru a deservi vehiculele în trafic între Drobeta-Turnu Severin și Craiova, iar în continuare către București, pe drumul european E 70 – DN 6, precum și șoferii care circulă către Timișoara.

Stația vinde carburanți de calitate marca MOL: benzină Tempo 95 și EVO Benzină, motorină Tempo Diesel și EVO Diesel precum și GPL.  Șoferii pot achiziționa roviniete și au la dispoziție facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburant MOL Gold și MOL Silver sau ale sistemului de loializare MultiBonus.

În plus, magazinul de 80 mp pune la dispoziție produse alimentare și din tutun, băuturi, precum și lubrifianţi de calitate înaltă MOL Dynamic, respectiv produse premium de îngrijire auto EVOX.

De asemenea, clienții pot încerca 6 rețete diferite de preparate din carne de porc sau de pui,  pregătite pe loc la grătarul din incinta magazinului sau se pot bucura de un moment de relaxare pe terasa exterioară cu vedere la Dunăre.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30.000 de angajaţi în întreaga lume.

Segmentul Upstream cuprinde operațiuni în Orientul Mijlociu, Africa, Asia de Sud și țările membre CSI, compania având peste 75 de ani de experiență în producția de hidrocarburi. În prezent desfășoară activități de explorare în 11 țări și de producție în 7 țări, nivelul producției fiind de peste 118.000 barili echivalent petrol pe zi.

Segmentul Downstream a controlează 5 rafinării şi 2 unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia, Croaţia şi Italia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, dintre care 143 în România.

Grupul operează o reţea de conducte de gaze naturale de înaltă presiune de peste 5.800 km în Ungaria. Grupul MOL activează şi în comercializarea şi distribuţia de gaze naturale la nivel regional. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul țării, dintre care unul a fost ratificat de către Guvernul României. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.