MOL și Total extind rețeaua de acceptare a cardurilor în Europa

1

MOL și Total au semnat un acord care va face mai uşoare deplasările prin Europa pentru clienții lor comerciali. Acordul prevede acceptarea cardurilor Grupului MOL de către Total în rețeaua sa de stații de servicii din Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda și Germania. În același timp, cardurile de carburant ale Total vor fi acceptate în rețeaua de stații de servicii MOL și Slovnaft din Ungaria, România, Slovenia și Slovacia.

Într-o primă etapă, începând din februarie 2019, cardurile de carburant Total sunt acceptate în rețeaua MOL din Ungaria și România. Cardurile de carburant emise de Grupul MOL sunt acceptate în rețeaua Total din Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda și Germania. Procedura de acceptare a cardurilor Total de către MOL Slovenia și rețeaua Slovnaft în Slovacia va fi finalizată în următoarele luni.

Ca urmare a acestui acord, cardurile emise de Grupul MOL vor fi acceptate în aproximativ 7.000 de stații de servicii de pe teritoriul Europei. În același timp, cardurile Total vor fi acceptate în peste 17.000 de puncte de vânzare.

“Faptul că avem posibilitatea de a folosi cardurile noastre de carburant în Europa de Vest reprezintă un moment important, care nu numai că ne va ajuta să ne dezvoltăm afacerea, ci va contribui și la unul dintre obiectivele cheie ale strategiei Grupului MOL 2030, acela de a deveni prima alegere a clienților noștri”, a declarat Zsolt Pethő, Group Downstream Commerce & Optimization Senior Vice President în cadrul MOL Grup.

“Acordul ne consolidează poziția deținută în Europa de Est și completează perfect oferta noastră. El reprezintă un nou pas către consolidarea poziției noastre pe segmentul cardurilor de carburant din Europa. De asemenea, contribuie la unul dintre obiectivele cheie ale Total: de a ne susține clienții în alegerile pe care le fac în domeniul energiei și de a fi partenerul lor de mobilitate”, a declarat Benoît Luc, Marketing & Services, Senior Vice President for Europe, în cadrul Total.

Cardurile de carburant MOL Grup permit achiziționarea, fără numerar, de carburant și produse și servicii conexe într-o rețea de acceptare extinsă în 10 țări din Europa. Această soluție convenabilă pentru segmentul B2B simplifică administrarea flotelor și ajută la reducerea costurilor operaționale ale acestora, asigurând totodată control deplin al costurilor. Pe lângă realimentare, cardurile MOL Grup oferă posibilitatea de a plăti taxele de drum în majoritatea țărilor europene, precum și rambursare TVA şi accize pentru achiziții în străinătate.

Grupul MOL este o companie internațională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 30 de ţări, 26.000 de angajaţi în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. Experiența grupului în domeniul explorării și producției de hidrocarburi sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de staţii de alimentare  în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 9 țări, din care 218 în România.

Cardurile de carburant Total facilitează realimentarea fără numerar, achizițiile în stațiile de alimentare, plata taxelor de drum, a taxelor de pod și tuneluri. O altă caracteristică a cardului este procedura facilă de rambursare TVA pentru tranzacțiile în străinătate. Total garantează accesul 24/7 la asistență rutieră în 40 de țări din Europa. Cardul este un instrument eficient, disponibil acum în peste 17.000 de stații de alimentare din Europa.

Total este un jucător important în domeniul energiei, care produce și comercializează carburant, gaze naturale și energie electrică cu emisii reduse de carbon. Cei 100.000 de angajați se dedică generării unei energii mai bune, care este mai sigură, mai ușor de obținut, mai curată și mai accesibilă cât mai multor persoane. Activ în peste 130 de țări, Total vine în întâmpinarea cererii globale de energie responsabiă, atât în prezent cât şi pentru viitor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.