MRU vrea senator de Arad, iar Neamţu – deputat

Mihai-Răzvan Ungureanu va candida la Arad pentru un post de senator, informează un comunicat al Forţei Civice. Astfel, copreşedintele Alianţei România Dreaptă (ARD) “a acceptat invitaţia din partea PDL Arad de a candida pe listele ARD pentru un post de senator în Colegiul Municipal”.

“Invitaţia de a candida pentru un post de senator în colegiul din Arad mă onorează şi, după multă chibzuinţă, am ales să-i dau curs cu inima împăcată. Consider că un senator este ales de o comunitate locală, pe care o reprezintă şi în faţa căreia răspunde, dar el îi reprezintă pe toţi cetăţenii în funcţie de personalitatea şi de încrederea pe care o adună în jurul său”, a declarat acesta.

El a arătat că ar fi putut la fel de bine, fiind ieşean, să candideze în oraşul său natal sau în Bucureşti, unde s-a stabilit de mulţi ani, sau la Alba, Sibiu, în Maramureş sau în Moldova – “oriunde, am primit aceeaşi invitaţie şi le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi interes”.

Mihail Neamţu candidează şi el pentru funcţia de deputat, tot la Arad.

În urmă cu două săptămâni, cu ocazia lansării ARD la Arad, Biroul Permanent Municipal al PDL Arad i-a propus preşedintelui Forţei Civice să candideze pentru un post de senator în colegiul din municipiu. În organizaţia arădeană au apărut tensiuni după ce Gheorghe Seculici nu a mai fost el desemnat la Senat, dar acestea s-au stins după ce Seculici a acceptat propunerea BPM şi BPJ de a candida la Camera Deputaţilor.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.