MRU: Daca Ponta crede ca vizita la Bruxelles este doar una de politete, ne inselam asupra capacitatii lui de a fi matur

Fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu a declarat, joi, ca ‘daca premierul Victor Ponta crede ca vizita la Bruxelles este doar o vizita de politete, atunci ne inselam asupra capacitatii domniei sale de a fi matur” si ca, daca primeste la Bruxelles reactii de neincredere in politicile pe care le prezinta, atunci “este in fine o lectura buna”, iar acesta trebuie sa realizeze acest lucru pana nu este prea tarziu.

“Daca acesta este semnul pe care primul ministru al Romaniei il inregistreaza la Bruxelles, ca neincrederea personalitatilor europene in politicile pe care domnia sa le reprezinta, atunci este in fine o lectura buna si sper ca domnul prim ministru Ponta sa isi dea seama de acest fapt pana nu e prea tarziu. Daca domnia sa crede ca vizita la Bruxelles este doar o vizita de politete, atunci ne inselam asupra capacitatii domniei sale de a fi matur”, a declarat MRU la sediul de campanie al lui Traian Basescu.

El a adaugat ca nu trebuie sa ne mire reactia Germaniei, intrucat este principalul nostru partener economic. “Nu este imixtiune, se intereseaza doar cum ne poate fi de ajutor”, a precizat liderul Initiativei Civice de Centru-Dreapta (ICCD).

Intrebat cum vede necesitatea unei delegatii a Comisiei Europene pe situatia din Romania, fostul prim-ministru a raspuns: “Nu sunt in masura sa va dau un raspuns la aceasta intrebare acum. Pe de alta parte, un proces cum este procesul referendial, care nu este atent organizat si care lasa loc interpretarilor si manipularilor de orice fel prabuseste definitiv imaginea Romaniei. Cred ca acest referendum trebuie sa fie bine organizat, sa fie independent de orice intentie obscura sau murdara”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.