Multifunctional de la NEW HOLLAND

Cum nimeni nu vrea sa-si umple curtea de utilaje, dar nici sa faca improvizatii, cei de la New Holland propun o solutie: excavatorul pe senile E245B Multifunction.

New Holland Construction, companie a grupului Fiat, este unul dintre liderii de piata de pe segmentul de excavare si al altor activitati din sectorul constructiilor. Unul dintre produsele New Holland a patruns si in structurile militare ale unui stat membru al Uniunii Europene.

Contract cu Armata italiana

Compania a semnat un contract cu Armata din Italia pentru 24 de modele de excavatoare E245B Multifunction. Livrate intr-o culoare inedita, un verde policromatic tip „uniforma militara“, aceste utilaje au fost produse la fabrica San Mauro Torinese, iar primele unitati au fost livrate inca de anul acesta. „Suntem extrem de mandri ca Armata a ales tehnologia dezvoltata de catre New Holland Construction“, a afirmat Adele Genoni, Key Account Manager si Project Leader. „Un client asa cum este Armata are nevoie de un numar important de utilaje multifunctionale, care asigura un nivel ridicat de performanta, indiferent de conditiile de operare“, a adaugat ea. Sistemele folosite de Multifunction reprezinta o solutie unica in acest sector. Au fost patentate de catre New Holland si sunt aplicate si unor modele din gama excavatoarelor pe senile clasice. Modelul Multifunction, E245B poate fi folosit la o gama vasta de aplicatii, unele chiar spectaculoase, precum demolarile. Acest lucru este posibil avand o inaltime de lucru de 12,8 m si un echipament ce cantareste 1,5 tone. Pentru lucru in conditii grele, au fost aplicate elemente care sporesc nivelul de siguranta. Pentru a putea face fata, Multifunction este echipat cu un motor ce dezvolta 160 CP, are o greutate operationala de 24.730 kg si o cupa cu o capacitate de 1,31 mc.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.